Η ξαδέρφη της Αλεξίας Αλεξιάδου αποκαλύπτει

Η Αλίκη Ράλλη, ξαδέρφη της Αλεξίας Αλεξιάδη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αποκάλυψε στην εκπομπή «Μία», άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της  τηλεμαγείρισσας: «Ήταν ένας άνθρωπος που δε νευρίαζε εύκολα, αλλά και να εκνευριζόταν δεν θα το έδειχνε. Ήταν ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Τη θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο»

Η Αλίκη έβλεπε κάθε καλοκαίρι την Αλεξία στη Χαλκιδική, και πέρναγαν όμορφες οικογενειακές στιγμές: «θα μου λείψει η ίδια η Αλεξία, οι όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί, οι συζητήσεις που κάναμε, οι κινήσεις της και το χαμόγελό της»

Η ξαδέρφη της Αλεξίας Αλεξιάδου εξομολογήθηκε πως η μεγάλη αδυναμία της τηλεμαγείρισσας ήταν τα δύο της παιδιά : «Η Αλεξία είχε τρέλα με τα παιδιά της. Ήταν όλη της η ζωή και έκανε τα πάντα προκειμένου να είναι καλά η Βέφα και η Χαρά» είπε.

Ωστόσο «έφυγε» με ένα παράπονο, όπως λέει, η ίδια: «Είχε μία πικρία, αυτό που έχουν κάποιοι διασημοι. Ότι τα ΜΜΕ την ξεχνάνε και την αφήνουν. Όταν δηλαδή εκείνη κάνει προσπάθειες για να βγάλει ένα βιβλίο, να γράψει μερικές συνταγές και δε της δίνουν τη σημασία που θα ήθελε» ανέφερε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα