Στην Ελλάδα ο Χαβιέ Μπαρδέμ!

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ πατάει το πόδι του στην Ελλάδα! Ο Ισπανός ηθοποιός, που έχει βραβευτεί με Οσκαρ B' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους», φτάνει ινκόγκνιτο στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα. Οι αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» τον θέλουν να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές μέσω του Γερμανού μάνατζέρ του (υπευθύνου για τις δουλειές του στην Ευρώπη) με την εταιρία παραγωγής Showtime Production του Παντελή Καλατζή, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία που ετοιμάζεται.

Ετσι, αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει και από κοντά τις λεπτομέρειες, ώστε -αν τελικά όλα πάνε καλά- να πέσουν οι απαραίτητες υπογραφές και να ξεκινήσει η προετοιμασία. Οπως μαθαίνουμε, τα γυρίσματα θα γίνουν την άνοιξη στην Ελλάδα, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Ισπανό γόη με τη σύζυγό του Πενέλοπε Κρουζ (ψηφίστηκε ως η πιο sexy γυναίκα για το 2014, από το περιοδικό «Esquire») και τα δύο παιδιά τους να απολαμβάνουν παράλληλα και μίνι διακοπές.

Ο Μπαρδέμ δεν θα μείνει σε κάποιο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ήδη έχει επιλέξει πολυτελές συγκρότημα των νοτίων προαστίων. Θα παραμείνει για δύο εικοσιτετράωρα, καθώς το ταξίδι του έχει αυστηρά επαγγελματικό χαρακτήρα, κανείς δεν ξέρει ωστόσο αν τελευταία στιγμή εκφράσει την επιθυμία να επισκεφτεί τον Παρθενώνα ή το Μουσείο της Ακρόπολης.
Να πούμε πως το φιλμ που ετοιμάζεται θα είναι ελληνικής παραγωγής, αλλά δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν και άλλες χώρες στο πρότζεκτ, ενώ μόλις ο ηθοποιός πει το «ναι», θα αρχίσει η αναζήτηση για το καστ που θα τον πλαισιώσει. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή τη φορά θα χρειαστεί να μιλήσει ελληνικά για τις ανάγκες του ρόλου του, ωστόσο τα είχε καταφέρει μια χαρά στη διαφημιστική καμπάνια για τις «παστίλιες για τον πόνο του άλλου», των Γιατρών του Κόσμου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα