Η εξομολόγηση της Πένυ Σκάρου μετά τον ακρωτηριασμό

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού της έδωσε η Πένυ Σκάρου.

Πρόκειται για την 29χρονη τραγουδίστρια που έχασε το πόδι της από το γόνατο και κάτω, έπειτα από ατύχημα που είχε με το μηχανάκι της, στην Πειραιώς.

Το ατύχημα συνέβη στα τέλη Ιουνίου, και κανείς μέχρι τώρα δεν ξέρει τι το προκάλεσε. Μάρτυρες, ισχυρίζονται πως η Πένυ έχασε τον έλεγχο, ενώ η ίδια επιμένει πως κάποιος την χτύπησε.

«Δεν θυμάμαι τίποτα από το σημείο του ατυχήματος. Έπαθα μετατραυματικό σοκ. Προσωπικά, πιστεύω ότι κάποιος με χτύπησε. Ξέρω τις δυνατότητές μου ως οδηγός. Για να φύγω στην κολώνα και να χάσω τον έλεγχο, σημαίνει ότι κάτι άλλο συνέβη. Οι μάρτυρες απλά δεν θέλουν να ανακατευτούν. Κανείς δεν θέλει να ανακατευτεί σε ένα σοβαρό τροχαίο. Είναι πολύ δύσκολο να χάσεις το πόδι σου με ένα μηχανάκι χαμηλού κυβισμού. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει καθόλου να μάθω τι συνέβη. Ο,τι έχει γίνει έχει γίνει. Δεν το φέρνει κάτι πίσω. Και να μου βρεις αυτόν που με χτύπησε, δεν αλλάζει το γεγονός πως λείπει το πόδι μου από το γόνατο και κάτω».

Δυόμιση μήνες μετά, η νεαρή καλλιτέχνης δεν κρύβει ότι πονά ακόμα, αλλά το παλεύει:

«Χρειάστηκαν 2,5 μήνες για να κλείσει η πληγή και τα ράμματα. Με πετσόκοψαν λίγο. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκαν να μου φτιάξουν το πόδι κούκλα, αλλά να σώσουν τη ζωή μου. Έχω τραβήξει πάρα πολύ πόνο. Πέραν του ψυχικού. Πιο πολύ ήταν ο σωματικός πόνος. Και τώρα πονάω, απλά κάνω μια θεραπεία με κάποια χάπια που παίρνω και δεν πονάω τόσο».

Για να μπορέσει να το αντιμετωπίσει, κάνει διάδρομο 2 ώρες τη μέρα, και πολλά push-ups, έχοντας για βοήθεια την μουσική και την τρέλα της, που όπως λέει, την έχουν σώσει.

Περιγράφοντας τις στιγμές μετά το χειρουργείο, λέει πως παρά το γεγονός ότι της είχαν κόψει το πόδι, εκείνη το ένιωθε κανονικά!

«Ένιωθα κανονικά το πόδι μου ακόμα και μετά τον ακρωτηριασμό. Αισθανόμουν ότι με τρώει το πόδι μου. Τους έλεγα σκεπάστε το, και με κοιτούσαν σφιγμένοι. Έλεγα στον γιατρό μου κάθε τρεις και λίγο “τι θα γίνει; Εγώ το νιώθω το πόδι. Πιστεύω δεν θα χαθεί. Επειδή το ένιωθα”. Στην τέταρτη μέρα, ο γιατρός δεν άντεξε. Μου το είπε τόσο γλυκά. Εκείνη τη στιγμή, το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα. Αλλά μετά, φώναξα μια φίλη μου και έκλαιγα όπως τα μωρά για κάνα μισάωρο».

Δεν ήταν όμως μόνο το πόδι που έχασε. Το πρόσωπό της, είχε παραμορφωθεί:

«Στην 2η εγχείρηση που έγινε στη γνάθο, γιατί ήμουν πολυτραυματίας, τα δόντια μου ήταν αλλού. Είχαν μετακινηθεί και τίποτα δεν ήταν στη θέση τους. Έκανα εγχείρηση για να έρθουν στη θέση τους. Ευτυχώς δεν έχασα ούτε ένα δόντι! Ήμουν αγνώριστη. Είναι θαύμα ότι ζω. Υπάρχει κάποιος λόγος που ζω, και που έγινε όλο αυτό. Ίσως με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ποτέ δεν ξέρεις».

Τέλος, αποκάλυψε πως μια μέρα πήγε να δείρει μια γιατρό, επειδή γύρισε και της είπε πως βρίσκεται εκεί μέσα για… διακοπές!

«Το θεώρησα πολύ προσβλητικό να μου λέει ότι έχω έρθει για διακοπές, από τη στιγμή που είχα χάσει το πόδι μου. Έβρισα όλους τους γιατρούς εκεί. Ήμουν έξαλλη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα