Ηθοποιός διεγνώσθη με καρκίνο του δέρματος

Ο ήλιος έλαμπε και εγώ απολάμβανα το λάτε μου, όταν άρχισα να ψάχνω μανιωδώς μέσα στην τσάντα μου. Βλέποντας την αγωνία μου, οι συνάδελφοί μου νόμιζαν ότι έχασα το τηλέφωνο ή το πορτοφόλι μου. Αλλά όχι. Αυτό ήταν πιο σοβαρό. ‘Χρειάζομαι το αντηλιακό μου’, εξήγησα, προσπαθώντας να μην δείξω τον πανικό στον τόνο της φωνής μου. Έβλεπα από το γεγονός ότι ήταν έκπληκτοι ότι δεν μπορούσαν να με πάρουν στα σοβαρά. Αλλά δεν τους αδικώ. Εξάλλου, το μαύρισμα είναι πάντα στη μόδα, ασχέτως με τις προειδοποιήσεις για την υγεία μας. Αν μη τι άλλο, το να είσαι μαυρισμένος σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Η συνηθισμένη αντίδραση από φίλους και συναδέλφους όταν κάποιος επιστρέφει μαυρισμένος από τις διακοπές του, τα σχόλια που συνήθως ακούει είναι  ‘Ω, πόσο ωραίος φαίνεσαι’.

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε το κείμενό της για λογαριασμό της daily mail η Michelle Dewberry. Εν συνεχεία, αποκάλυψε τη δική της περιπέτεια, όταν διεγνώσθη με καρκίνο του δέρματος. «Νωρίτερα φέτος έκανα θεραπεία για καρκίνο του δέρματος. Μου άφησε μία τρύπα στο πλάι στη μύτη μου, την οποία έπρεπε να φτιάξω με πλαστική επέμβαση και υπάρχουν και πιθανότητες να επιστρέψει ο καρκίνος. Είναι η ίδια μορφή με την οποία είχε διαγνωσθεί και ο Hugh Jackman.», συνέχισε η 34 ηθοποιός.

Μέσα από τα λόγια της αυτά, η πρωταγωνίστρια του Apprentice θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο για την ασθένεια αυτή και να τον κινητοποιήσει, αφού και η ίδια στην αρχή δεν ήθελε να το δεχτεί. «Ήμουν τόσο σοκαρισμένη, που άρχισα να κλαίω και να τρέχω. Τελικά κανόνισα να αφαιρέσω το καρκίνωμα μετά από δυο εβδομάδες. Ο εν λόγω τύπος καρκίνου είναι 90% ιάσιμος και οφείλεται στην ηλιακή έκθεση. Όταν είδαν την ουλή στη μύτη ξέσπασα σε κλάματα, και αναρωτιόμουν τι έκαναν στο πρόσωπό μου! Αν δεν τον είχα βγάλει όμως, θα μεγάλωνε και θα μου έτρωγε όλο το πρόσωπο. Με τους μήνες, η ουλή μου επουλώθηκε. Κάθε 12 εβδομάδες κάνω εξετάσεις και τσεκάρω για νέα σημάδια. Προσέχω πολύ με τον ήλιο, και τρομοκρατούμαι κάθε φορά που οι νέες γυναίκες στέκονται κάτω από τον ήλιο χωρίς προστασία!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα