Στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο οι στάχτες του Ρόμπιν Ουίλιαμς

Κοντά στο σπίτι όπου ζούσε τα τελευταία 50 χρόνια σκορπίστηκαν οι στάχτες του Ρόμπιν Ουίλιαμς.

Η κηδεία του 63χρονου ηθοποιού, έγινε στις 12 Αυγούστου, μόλις μια ημέρα μετά τον σοκαριστικό του θάνατο (στις 11 Αυγούστου), ο οποίος εικάζεται πως οφείλεται σε αυτοκτονία.

Συγγενείς και φίλοι, τον αποχαιρέτησαν σε μια κλειστή τελετή που έλαβε χώρα στο San Rafael, ενώ στη συνέχεια το άψυχο κορμί του αποτεφρώθηκε, και οι στάχτες σκορπίστηκαν στον κόλπο του San Francisco, περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του όπου διέμενε.

Την ίδια στιγμή, η Radaronline, φέρνει στο φως το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου του Ρόμπιν Ουίλιαμς το οποίο εκδόθηκε στις 20 Αυγούστου, και αναφέρει μεταξύ άλλων, πως η αιτία θανάτου του ηθοποιού, βρίσκεται ακόμα υπό έρευνα.

Χαρακτηριστικό είναι, πως φίλος του ηθοποιού, μιλώντας στο TMZ είπε ότι η αυτοκτονία του ήταν αυθόρμητη και δεν είχε προσχεδιαστεί, επειδή ο Ρόμπιν συζητούσε διάφορα επαγγελματικά πρότζεκτ την προηγούμενη ημέρα.

*Να υπενθυμίσουμε, ότι ο 63χρονος σταρ ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 11 Αυγούστου, με τον ιατροδικαστή που έφτασε στο σημείο να λέει πως ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

Πίσω του, άφησε την σύζυγό του Σούζαν Σνάιντε, και τα τρία τους παιδιά, Ζέλντα, Ζαχάρι, και Κόντι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα