Νατάσσα Θεοδωρίδου: Έχει κάνει πλαστικές; τι απαντά ο Φουστάνος

Για τον «μύθο» που θέλει την Νατάσσα Θεοδωρίδου να μην έχει κάνει πλαστική ρωτήθηκε ο πρώην σύζυγός της και πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος.

«Δεν θα σας πω τι μου έχει κάνει ο Φουστάνος όσον αφορά τις πλαστικές, γιατί αν πω ότι έκανα μια κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι έκανα δέκα. Αν έλεγα ότι διόρθωσα τη μύτη μου θα συμπλήρωναν οι "καλοπροαίρετοι" και λίγο τα ματάκια και λίγο τα χειλάκια. Α και τα αφτάκια. Πιστεύω στην ιδιωτικότητα και όχι στο φόρα παρτίδα. Αν έκανα πλαστική ή δεν έκανα θα παραμείνει για πάντα μυστήριο», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Νατάσσα κι ας μας βγάζουν τα ματάκια οι αλλαγές στην εμφάνισή της.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρώην σύζυγος, που μάλλον έχει συνεννοηθεί μαζί της να μας βγάλουν όλους τρελούς ή… μύωπες: «όποια γυναίκα έχει κάνει παρέα μαζί μου, από φίλη μέχρι σχέση, πρέπει να την έχω αλλάξει. Η φαντασία οργιάζει…», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ανδρέας Φουστάνος, αποκαλύπτοντας πως μόνο στην μητέρα του έβαλε το χεράκι του, γιατί μεγάλωσε και ήθελε να δείχνει πιο νέα.

 

Βρε λες να ήταν η Νατάσσα παντρεμένη με τον Ανδρέα, αλλά με άλλον χειρουργό να έκανε τις πλαστικές παρέα;

 

 

 

Πηγή : δηλώσεις στην εκπομπή «Τα Λέμε»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα