Άννα Βίσση: Η ζωή της γίνεται βιβλίο!

Με άγνωστες λεπτομέρειες για την ζωή της και ανέκδοτες φωτογραφίες θα βγει στα καταστήματα η Άννα Βίσση, που γίνεται… βιβλίο!

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών καριέρας, το βιβλίο «Άννα Βίσση – Η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ» είναι μια βιογραφία η οποία βασίζεται σε άρθρα του ελληνικού και ξένου Τύπου που σκιαγραφούν με ιδιαίτερο τρόπο τη ζωή και την μουσική πορεία της Άννας.

Τις 276 σελίδες του βιβλίου υπογράφει ο δημοσιογράφος και fan της Άννας Στέλιος Κοντέας και θα κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτέμβρη.

Εκτός από αποσπάσματα από τις καλύτερες κριτικές που δημοσιεύτηκαν σε εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ για την Άννα, ο αναγνώστης θα διαβάσει όσα εκείνη γράφει για την αποδοχή του κόσμου και τον Νίκο Καρβέλα, αλλά και θα δει 140 φωτογραφίες, παλιές και σύγχρονες, πολλές εκ των οποίων είναι αδημοσίευτες.

Το βιβλίο θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς, ύστερα από πρόταση της ίδιας της τραγουδίστριας, 3 ευρώ από την πώληση κάθε αντίτυπου στην Κύπρο θα διατίθενται στο δικό της φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει την ονομασία «Sophia Foundation», ενώ στην Ελλάδα θα προσφέρονται στην οργάνωση «Μαζί για το παιδί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα