Π. Κιάμος: Απάντησε με νέα δήλωση για το λουκέτο του ΣΔΟΕ

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το γεγονός ότι το νυχτερινό κέντρο Summer Fix στη Χαλκιδική λειτούργησε κανονικά παρά το 48ωρο λουκέτο που επέβαλε το ΣΔΟΕ, ο Π. Κιάμος, που τραγούδησε στο κέντρο, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του με νέα ανακοίνωση για όσα συνέβησαν το Σάββατο.

Όπως έγραψε το star.gr και νωρίτερα, ο τραγουδιστής το βράδυ του Σαββάτου λίγο πριν βγει στη σκηνή έγραψε ένα μήνυμα στο facebook , στο οποίο τόνιζε ότι δεν ευθύνεται για τα όσα συνέβησαν και ότι εκείνος έκανε ότι όριζε το συμβόλαιό του με τον επιχειρηματία.

Πριν από λίγες ώρες όμως, ο Π. Κιάμος έκανε νέα δήλωση προς τα μέσα, με την οποία επιχειρεί να εξιστορήσει τι ακριβώς έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Χαλκιδική.

Ο τραγουδιστής αναφέρει:

«Για την αξία μου ως καλλιτέχνη ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη ! Δεν υποχρεώνω κανέναν ούτε να με ακούει, ούτε να διασκεδάζει με τη δουλειά μου. Αυτοί που μ’ αγαπούν είναι ευτυχώς πολλοί και το ξέρουν καλύτερα από όλους. Σχετικά με το νυχτερινό κέντρο το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για  φορολογικές παραβάσεις και στο οποίο εμφανίστηκα, θα ήθελα να γνωρίζουν οι φίλοι μου όσον αφορά στο πρόσωπό μου, ότι είχα φροντίσει να εκδώσω όλα τα νόμιμα παραστατικά, όπως άλλωστε βεβαίωσε και το ελεγκτικό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που ήταν παρόν την Παρασκευή το βράδυ».

Συνεχίζει μάλιστα, τονίζοντας ότι ο ίδιος είχε θορυβηθεί από τα όσα είχαν ακουστεί, αλλά όταν είδε το νυχτερινό κέντρο ανοιχτό, θεώρησε ότι το θέμα είχε διευθετηθεί.

«Το δε Σάββατο, έχοντας θορυβηθεί από όλα αυτά που ακούστηκαν επικοινώνησα με την επιχείρηση και έλαβα τη διαβεβαίωση ότι το βράδυ το μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά. Έχοντας επιφυλάξεις λόγω των δημοσιευμάτων περί σφραγίσματος του μαγαζιού, φτάνω στο μαγαζί το οποίο λειτουργεί κανονικά και στο οποίο δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή κάποιος υπεύθυνος που να ενημερώνει εμένα και τον κόσμο ότι έχει πράγματι σφραγιστεί. Θεώρησα ότι το θέμα διευθετήθηκε, γι΄ αυτό και εμφανίστηκα σεβόμενος πάνω από όλα τον κόσμο που ήταν εκεί. Σε κάθε περίπτωση θεώρησα ότι αν όντως το μαγαζί ήταν σφραγισμένο θα ήταν κλειστό και δε θα επιτρεπόταν η είσοδος σε κανέναν. Νιώθω ότι έχω την υποχρέωση σε όλους αυτούς που με στηρίζουν να εξιστορήσω τα γεγονότα, όπως ακριβώς τα έζησα», δήλωσε ο Π. Κιάμος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα