Gerard Butler: Τον σημάδεψαν οι "300"

Μπορεί από τους "300" να έχουν περάσει επτά χρόνια, όμως ο Gerard Butler φαίνεται ότι δεν ξεχνά τους δεσμούς του με την Ελλάδα και κυρίως το σπαρτιάτικο παρελθόν του. Λίγο πριν εμφανιστεί στο σόου του Jimmy Kimmel κι ενώ υπέγραφε αυτόγραφα στους εκατοντάδες θαυμαστές του, κάποιος του χάρισε μία περικεφαλαία.

Ο Gerard Butler δεν δίστασε να τη φορέσει αμέσως και να ποζάρει, δηλώνοντας περήφανος για την ταινία που τον καθιέρωσε στο παγκόσμιο κινηματογραφικό στερέωμα.

Οι δεσμοί του με την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικοί. Άλλωστε το έχει δηλώσει και ο ίδιος. Η πρώτη φορά που επισκέφθηκε... κινηματογραφικά τη χώρα μας ήταν πριν από δέκα χρόνια, το 2003, στα γυρίσματα της ταινίας: "Λάρα Κροφτ: Το Λίκνο της Ζωής", όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Angelina Jolie και δήλωσε "ερωτευμένος" με τη Σαντορίνη.

Λέγεται ότι έκανε μαθήματα ελληνικών για να προφέρει σωστά το Leonidas και το Sparta... Όσο για το τι είπε ο ίδιος για τους "300"; "Με έκανε να αισθανθώ Έλληνας... Η ταινία ήταν η πιο σημαντική της ζωής μου, η πιο έντονη... Στα γυρίσματα διασκεδάσαμε πολύ... Με άγγιξε πολύ και ξέρω τι σημαίνει για τους Έλληνες..."

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα