Τόμας Πρωτόπαπας: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του

Ο Τόμας Πρωτόπαπας, για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του, είναι ότι η κατάσταση του, όπως δηλώνουν οι συγγενείς του, χαρακτηρίζεται «σταθερά κρίσιμη και αμετάβλητη».

Αυτό που περιμένουν οι γιατροί, είναι πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του νεαρού ηθοποιού, στη νέα φαρμακευτική αγωγή, στην οποία άρχισε να υποβάλλεται από χθες,Τετάρτη.

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ:

Την ίδια στιγμή, τη δική τους μάχη δίνουν και οι γονείς του, που δεν το βάζουν κάτω.

Θέλοντας να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, έστειλαν σήμερα τις εξετάσεις του στην Αγγλία και στην Αμερική, για να πάρουν και μια δεύτερη γνώμη.

Και φυσικά, κανείς δεν φεύγει λεπτό από δίπλα του. Τόσο οι γονείς του, όσο και η 20χρονη σύντροφος του Ιωάννα, είναι δίπλα του και προσεύχονται για το θαύμα.

Θείος Πρωτόπαπα

Ο θείος του νεαρού ηθοποιού, Γιώργος Πρωτόπαπας είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Espresso»: «η κατάσταση παραμένει σταθερά κρίσιμη. Από τη χθεσινή επιβάρυνση μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε καμία απολύτως αλλαγή. Οι επόμενες τρεις ημέρες είναι πολύ κρίσιμες».
«Είμαστε ανάμεσα στην αναμονή και το θαύμα... Φέραμε κι άλλους γιατρούς, θα έρθουν κι από το Εξωτερικό, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δυστυχώς, η βλάβη που προκάλεσε το σφοδρό χτύπημα στον εγκέφαλό του είναι πολύ μεγάλη», συνέχισε ο θείος του Τόμας.

«Εξωτερικά, ο Τόμας δεν έχει κακώσεις, αλλά εσωτερικά είναι σαν να εξερράγη ο εγκέφαλός του», περιέγραψε ο θείος του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα