Σχεδιάστρια μόδας η Γωγώ Μαστροκώστα!

Η Γωγώ Μαστροκώστα ετοιμάζεται να κάνει δυναμικά την επιστροφή της στον χώρο της μόδας. Αυτή τη φορά όχι ως μοντέλο, αλλά ως σχεδιάστρια μόδας. Η σύζυγος του Τραϊνού Δέλλα εδώ και πολύ καιρό είχε στο μυαλό της να κάνει τη δική της σειρά με ρούχα και φαίνεται πως έφτασε η ώρα. Μάλιστα η ίδια τα δοκιμάζει πρώτα στον εαυτό της έτσι ώστε να δει αν εφαρμόζουν καλά στο γυναικείο σώμα.

Η Γωγώ καθημερινά βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σε λίγο καιρό η πρώτη κολεξιόν θα είναι έτοιμη και έτσι θα μπορούν οι γυναίκες να αποκτήσουν τα ρούχα της ξανθιάς καλλονής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι γι' αυτή την κολεξιόν τη Γωγώ έχει βοηθήσει και μια ακόμη γυναίκα, που δεν είναι άλλη από την πολύ στενή της φίλη, την κουμπάρα της και νονά της κορούλας της Βικτώριας, τη Στάλω Ηλια.

Τα ρούχα είναι άκρως εντυπωσιακά και φυσικά μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Απευθύνονται, δε, στην εργαζόμενη γυναίκα που δεν έχει πολύ χρόνο να αφιερώσει στο ντύσιμό της και σύμφωνα με πληροφορίες, οι τιμές τους είναι προσαρμοσμένες στην οικονομική κρίση. Στο πλευρό της είναι και ο σύζυγός της Τραϊνός. Από την πρώτη στιγμή που η Γωγώ Μαστροκώστα του ανακοίνωσε τα σχέδιά της τη στηρίζει, ενώ ήταν και ο πρώτος που είδε τις δημιουργίες της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα