Skyfall και James Bond μύρισαν Ελλάδα!

Ακόμα ένας Έλληνας ηθοποιός στο Skyfall! Μετά την Τόνια Σωτηροπούλου ο 100% Έλληνας «με τη μεσογειακή ομορφιά και τη βρετανική προφορά», όπως τον είχε χαρακτηρίσει αμερικανικό περιοδικό, ο Σάιμον Κασσιανίδης, μετά το Casino Royale, συμμετέχει και στο Skyfall.

O πρώην τC που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός μιλά σε συνέντευξη του για την εμπειρία του πλάι στο διάσημο πράκτορα λέγοντας: «Πήγα στο κάστινγκ και μετά από λίγο καιρό μου ανακοίνωσαν ότι πήρα το ρόλο. Βρέθηκα σ’ένα σκηνικό μαγικό , όπου κοιτάζεις απέναντι σου και δεν το πιστεύεις. Λες: «Θεέ μου, είναι ο Τζέιμς Μποντ!».

Ο ίδιος αναφέρει πως η διάρκεια των γυρισμάτων ήταν περίπου 11 ώρες, όμως η παραγωγή από το Catering μέχρι τα αυτοκίνητα ήταν πλουσιοπάροχη και συμπληρώνει: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα γυρίσματα που ενώ γίνονταν στο Λονδίνο, βρισκόμασταν σε μια εικονική Μόσχα. Το σκηνικό ήταν ένα γνήσιο αντίγραφο προαστίου της Μόσχας.»

Ο Σάιμον δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Κρεγκ χαρακτηρίζοντας τον : « Πολύ ζεστό και φιλικό άνθρωπο. Είναι πολύ ευχάριστος και έχει ο ίδιος το φλεγματικό χιούμορ του Μποντ.»

Τέλος, παραδέχτηκε πως οι ωραιότερες γυναίκες του κόσμου είναι οι Ελληνίδες, ενώ τον τίτλο της πιο όμορφης Ελληνίδας δίνει … στην Κάτια Ζυγούλη. «Η ομορφιά της κόβει κυριολεκτικά την ανάσα» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: People

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα