Η Kristen Stewart βλέπει τα πάντα γύρω της να αλλάζουν

Η 22χρονη ηθοποιός Kristen Stewart μετά την απιστία της στον  Robert Pattinson με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Snow White and the Huntsman”, Rupert Sanders, είδε τα πάντα γύρω της να αλλάζουν.

Τι και αν ζήτησε δημόσια συγνώμη; Τίποτα δεν αλλάζει στην σχέση της καθώς ο 26χρονος Robert Pattinson δεν θέλει να την ξαναδεί στα μάτια του μετά το ροζ σκάνδαλο και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.
Η πριν λίγο καιρό, ξέγνοιαστη και με "άποψη" για το κόκκινο χαλί και το πως πρέπει ο κάθε ηθοποιός να είναι ο εαυτός του σε αυτό! "Η 22χρονη ηθοποιός είχε δηλώσει πως «υπήρχαν άνθρωποι που με συμβούλευαν να υποδύομαι έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα κάθε φορά που εμφανιζόμουνα στο κόκκινο χαλί. Εγώ εξαρχής επέμενα πως δεν θα το κάνω».

Και προσθέτει πως «δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι άνθρωποι .Απεχθάνομαι τα άτομα που δεν έχουν προσωπικότητα και παίζουν έναν συγκεκριμένο ρόλο στο κόκκινο χαλί.Άσε που από το πουθενά τους βλέπεις να αρραβωνιάζονται και να παντρεύονται».
Τώρα, μετά την απιστία, η Kristen προτίμησε να μην εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, καθώς δεν ήταν σε θέση να χαμογελάσει στους φωτογράφους.
"Η Kristen δεν θέλει να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί. Νιώθει ντροπιασμένη για να εμφανιστεί δημόσια και να ποζάρει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μετά από όσα ακούστηκαν για την απιστία της, έχει φοβηθεί και προσπαθεί να μείνει μακριά από τα φλας" δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντός της

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι για το περιοδικό Marie Claire έγινε στις Κάννες, με αφορμή τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο “On the Road”.

Η σημερινή ψυχολογική κατάσταση της Kristen απέχει πολύ από εκείνη που θα δούμε στις σελίδες του περιοδικού…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα