Άνδρας κατηγορεί γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση

Στα δικαστήρια σέρνει ένας άνδρας γνωστό ηθοποιό, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση και ζητώντας ως αποζημίωση περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Σύμφωνα με την μήνυση, ο ηθοποιός έκλεισε ραντεβού με τον μασέρ στις 16 Ιανουαρίου, στο Λος Άντζελες. Ο Doe πήγε να κάνει την δουλειά του και, όταν ο ηθοποιός γδύθηκε, τον άγγιξε στα γεννητικά όργανα!

Πρωταγωνιστής του νέου σεξουαλικού σκανδάλου στο Hollywood είναι ο John Travolta, ο οποίος βρήκε τον μπελά του από μασέρ, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα και αναφέρεται με το ψευδώνυμο John Doe.

Όπως υποστηρίζει ο μασέρ, ο 58χρονoς σταρ απολογήθηκε για την συμπεριφορά του όταν εκείνος του ζήτησε τα ρέστα, ωστόσο, λίγο αργότερα συνέχισε τις ανήθικες προτάσεις, μεταξύ των οποίων και ένα «καυτό» ερωτικό τρίγωνο με στάρλετ του Hollywood.

Ο Doe ζητά από τον ηθοποιό 1,5 εκατομμύριο ευρώ και κάτι ψιλά, τόσο ως αποζημίωση, όσο και για τα δικαστικά έξοδα.

Από την πλευρά του, ο Travolta απορρίπτει τις κατηγορίες λέγοντας πως την εν λόγω ημέρα δεν βρισκόταν στην περιοχή, ενώ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά, τόσο κατά του μασέρ, όσο και κατά του δικηγόρου του.

«Όσα περιγράφονται στη μήνυση είναι κατασκευασμένα γεγονότα και προϊόν επιστημονικής φαντασίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα