Έλενα Παπαρίζου: "Η σχέση μου με τον Τόνυ"

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Αν κάτι μου λείψει, μπορεί να το ζητήσω πολύ απλά και όποιος θέλει να το προσφέρει. Οποιος δεν θέλει δεν το προσφέρει!»

Ιδιαίτερα ξεκάθαρη με το τι συμβαίνει στη ζωή της ήταν η Ελενα Παπαρίζου απαντώντας σε ερωτήσεις μετά τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά της Νάνας Μούσχουρη, στην οποία συμμετέχει και η Ελενα Παπαρίζου.

Οι σχέσεις της τραγουδίστριας με τον πρώην σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη, όπως όλα δείχνουν, είναι πλέον τυπικές, αφού ακόμα και στα επαγγελματικά τους τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει η δισκογραφική της εταιρεία.

«Δεν γνωρίζω τι θέλει να κάνει η εταιρεία μου» ήταν η απάντηση της Ελενας σε ερώτηση που αφορούσε πιθανή συνεργασία τους.

Ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ η Ελενα Παπαρίζου συγκέντρωσε πάνω της όλες τις κάμερες και τα φλας: «Η αλήθεια είναι ότι ξεκουράστηκα. Το χρειαζόμουνα και είμαι πάρα πολύ καλά. Εχω κοιμηθεί πάρα πολύ όλους αυτούς τους μήνες που έλειπα…» παραδέχτηκε.

Για το «Dancing on ice» είπε ότι της αρέσει ως ιδέα, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρη αν θα συμμετάσχει, γιατί είναι θέμα χρόνου. Απαντώντας στην ερώτηση αν έχει χορέψει ποτέ στον πάγο είπε: «Δεν έχω χορέψει, αλλά έχω κάνει πάρα πολύ πατινάζ. Είμαι λίγο Ελληνοσουηδέζα. Βασικά το κολύμπι και το hi ski είναι ένα κομμάτι της παιδείας που είναι απαραίτητη. Δηλαδή, στο σχολείο είμαστε υποχρεωμένοι να το μαθαίνουμε».

Οσον αφορά τις φήμες που διέρρευσαν ότι θα αναλάμβανε και την παρουσίαση του σόου, διευκρίνισε: «Μπροστά στην Τζένη Μπαλατσινού; Νομίζω ότι είναι πολύ πιο έμπειρη η Τζένη και θα το κάνει καλύτερα».

Στα επόμενα σχέδιά της είναι πολλά πράγματα εκτός πίστας, όπως η ίδια εξομολογήθηκε: «Για πάρα πολλά χρόνια είχα εμπιστευτεί και είχα αφεθεί μόνο στο ττραγούδι. Φαντάζομαι ότι τώρα με τον καιρό θα κάνω πολλά πράγματα -γιατί όχι;- και στην τηλεόραση».

Για τη συνεργασία της με τη Νάνα Μούσχουρη εμφανίστηκε συγκινημένη και στάθηκε στη φιλία τους: «Είναι μεγάλη η χαρά μου μόνο και μόνο γιατί η κυρία Μούσχουρη ήθελε να γίνουμε φίλες. Εύχομαι να κάνουμε κι άλλα πράγματα στο μέλλον σαν φίλες. Τη σέβομαι πολύ ως καλλιτέχνιδα και ως γυναίκα. Μου έδωσε πάρα πολλές συμβουλές και θα τις κρατήσω, γιατί εύχομαι και θέλω πάρα πολύ να ακολουθήσω έστω και τα μισά από τα βήματα που έχει κάνει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα