Το τελευταίο αντίο στον Τίμη Παρίση

Ο χώρος της μόδας αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα στο νεκροταφείο Ζωγράφου τον Τίμη Παρίση. Τον σχεδιαστή που έφυγε πρόωρα από την ζωή (ήταν 51 χρόνων) προδομένος από την καρδιά του.

Οι συγγενείς, οι συνεργάτες και οι φίλοι του ήταν εκεί συγκλονισμένοι όλοι, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το χαμόγελό του.

«Ηταν το καλύτερο παιδί. Ευαίσθητος και πάνω απ’ όλα άνθρωπος» ψιθύριζαν.

Οι δύο αδελφές του, Μαίρη και Ελένη, ήταν συγκλονισμένες και θλιμμένες. Ο αδελφός του Μιχάλης αμίλητος, με τα μάτια γεμάτα δάκρυα.

Ετοιμος να σωριαστεί από τον πόνο, ο στενός συνεργάτης του Σάκης Δαρίβας εκμυστηρεύτηκε στην «Espresso» τις σκέψεις και τα συναισθήματα του σχεδιαστή που τα είχε μοιραστεί μαζί του.

«Θέλω να πάω κοντά στη γυναίκα μου, τη Ζωή. Κουράστηκα», του είχε εξομολογηθεί λίγο προτού πεθάνει. Ο θάνατός της τον είχε συγκλονίσει και δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

«Τον βασάνιζε πολύ που δεν ήταν κοντά του οι αγαπημένοι του άνθρωποι. Είχε οικονομικά προβλήματα, είχε ακάλυπτες επιταγές, του χρωστούσαν πολλά!» μας είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Δαρίβας. Ηταν από τους ελάχιστους ανθρώπους, μαζί με τον Νίκο Μπρακόπουλο, που τον είδαν ζωντανό για τελευταία φορά.

«Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας ήταν στο σπίτι μου και τρώγαμε μαζί. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δεν θα τον ξαναδώ!» ψιθύρισε.

Η μια από τις αδελφές του, η Μαίρη, έκρυβε τα δάκρυά της κάτω από τα σκούρα γυαλιά της. Τη στιγμή που ήταν εκεί για να πει το στερνό αντίο στον αδελφό της, η κόρη της βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της. «Είμαι πολύ θλιμμένος. Ο πόνος που έχω στην ψυχή μου είναι απερίγραπτος», ήταν τα μοναδικά λόγια που κατάφερε να ψελλίσει στην «Espresso» ο αδελφός του Μιχάλης.

Η  πρώτη εξαδέλφη του, Πέγκυ Γκίμπσον, σύζυγος του διάσημου καρδιολόγου, μίλησε με αγάπη και τρυφερότητα για τον Τίμη που γνώριζε από παιδί: «Ηταν πάντα η ψυχή της παρέας. Χαρούμενος και ζωντανός».

Ο Χάρης Τσιάρας, σχεδιαστής του οίκου μόδας Νίκος-Takis, μας είπε: «Ηταν νέος, θα μπορούσε να κάνει πολλά. Πολλές φορές, όμως, τα προβλήματα οδηγούν σε αδιέξοδα. Δυστυχώς, βλέπουμε να προωθούνται οι ξένοι σχεδιαστές, και όχι οι Ελληνες».

Συγκινημένη η σχεδιάστρια μόδας Μπίλυ Τζο μας είπε: «Ηταν πολύ καλό παιδί και μεγάλος σχεδιαστής που είχε να δώσει πολλά ακόμη στον χώρο της μόδας. Οταν όμως γκρεμίστηκε το “παλάτι” του, τον ξέχασαν όλοι. Δυστυχώς, ο κόσμος είναι σκληρός. Οταν είσαι ψηλά, μόνο τότε υπάρχεις. Δεν σκέφτονται ότι όλα είναι μάταια! Ο Τίμης ήταν πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και πληγωνόταν».

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου ήταν ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Κρίστι, η Πωλίνα Σανταλοβάκη και ο Γιώργος Κουτούλιας.

Στεφάνια εστάλησαν από τον οίκο μόδας Νίκος-Takis και τον Ομηρο Ευστρατιάδη και την Αννίτα Πάνια, με τους οποίους ο Τίμης Παρίσης συνεργάστηκε πέρυσι στην τηλεοπτική εκπομπή «Ζαμανφού».


ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ

Μία ώρα πριν από την κηδεία του Τίμη Παρίση, στο ίδιο νεκροταφείο κηδεύτηκε ο Ανδρέας Μαρνέζος, ο «βασιλιάς των tattoo», όπως τον αποκαλούσαν. Οπως δήλωσε στην «Espresso» ο Σάκης Δαρίβας, «ο Ανδρέας ήταν καλός φίλος του Τίμη Παρίση». Πολύς ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να του πει το τελευταίο «αντίο». Ανάμεσά τους η Μαρία Κορινθίου με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη. Ο αδελφός του Γιάννη, Αλκις, ήταν επιστήθιος φίλος του Ανδρέα Μαρνέζου. Ηταν επίσης εκεί ο Νίκος Βουρλιώτης και τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος Vegas.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα