Οι Tiger Lillies σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη!

Επειτα από τη διθυραμβική υποδοχή του «Madame Piaf», όπως τιτλοφορείται ο 37ος δίσκος του συγκροτήματος, σε Βρετανία και Γαλλία, το δημοφιλές τρίο των Tiger Lillies , το οποίο εμφανίζεται μέχρι τα τέλη του Ιουλίου στο Soho Theatre του Λονδίνου, θα δώσει τρεις συναυλίες στη χώρα μας, στην Αθήνα (Κηποθέατρο Παπάγου), την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Δάσους), με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παλιές και νέες επιτυχίες του.

Κάθε εμφάνισή τους είναι αφορμή για γιορτή. Ο λόγος για τους Tiger Lillies, τη ξεχωριστή μπάντα από τη Μεγάλη Βρετανία, που κλείνει, αισίως, 27 χρόνια και ανανεώνει το ραντεβού της με το ελληνικό κοινό στις 23, 24 και 25 Αυγούστου, με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην Εντίθ Πιάφ.

Η τελευταία δουλειά των Tiger Lillies αποδίδει φόρο τιμής στον μποέμικο βίο και την παθιασμένη προσωπικότητα της Εντίθ Πιάφ.

Νέες συνθέσεις, εμπνευσμένες από την ανεπανάληπτη Γαλλίδα ερμηνεύτρια και διασκευές σε αγγλικό στίχο των γνωστότερων επιτυχιών της («Padam Padam», «La Vie en Rose», «Non Je ne Regrette Rien» κ.ά.), που σφράγισαν τον 20ό αιώνα, φωτίζονται λοξά από τον σκοτεινό, αισθησιακό ήχο των Tiger Lillies, που σμίγει την αβάν-γκαρντ με το πανκ και το καμπαρέ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα