Game of Thrones: Μεταφέρεται και στο σανίδι ... γίνεται όπερα!

Μετά την τόσο μεγάλη που έχει γνωρίσει η σειρά "Game of Thrones", τώρα μεταφέρεται και στο σανίδι! Συγκεκριμένα ανεβαίνει στην όπερα της Νέας Υόρκης 1 και 2 Φεβρουαρίου του 2015, από την αμερικανική εταιρεία παραγωγής One World Symphony.

Αφού λοιπόν έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και έκανε το δίκτυο της HBO να "πέσει" στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνει ένα βήμα ακόμα!

Η εφημερίδα Guardian αναφέρει ωστόσο ότι «οι εναλλαγές στην εξουσία, τα σπαρακτικά ειδύλλια και οι ξαφνικές δολοφονίες που χαρακτηρίζουν το τηλεοπτικό δράμα με τους εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, θα μπορούσαν να παραπέμψουν στη θεματολογία όχι μιας όπερας αλλά μιας... σαπουνόπερας».

«Η σειρά έχει όλη την ένταση, την ίντριγκα και το πάθος που οι όπερες παρέχουν εδώ και αιώνες: αποπλάνηση, εμμονή, εξαπάτηση, πολιτικοί ελιγμοί, ρομαντισμός, ερωτικές απογοητεύσεις, αιμομιξία – για να αναφέρω μερικά», υποστηρίζει από την άλλη, ο Σουνγκ Τζιν Χονγκ, καλλιτεχνικός διευθυντής της One World Symphony.

Με βάση τη μουσική πετυχημένων τηλεοπτικών σειρών η OWS αναλαμβάνει την παραγωγή ενός κύκλου παραστάσεων με τίτλο «Operasodes». Την περασμένη Τετάρτη ανακοινώθηκε η μεταφορά του «Game of Thrones» στη σκηνή της όπερας, ενώ ακούστηκαν και τα ονόματα άλλων δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών, όπως το «Hannibal» και το «New Girl».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα