Ο σωστός τρόπος για να φτιάξετε τα φρύδια σας!

Φέτος τα βλέμματα όλων συγκεντρώνονται στα φρύδια. Οι τάσεις της μόδα έχουν ξεκάθαρα επιστρέψει στην φυσική ομορφιά της γυναίκας.

Τα λεπτά, τοξοειδή φρύδια αποτελούν πλέον παρελθόν και όλες αναζητάμε πυκνά, φαρδιά φρύδια.

Για να σχηματίσετε το κατάλληλο σχήμα χρειάζεστε ένα τσιμπιδάκι φρυδιών, ένα οποιοδήποτε πινέλο, ένα χτενάκι για τα φρύδια και ένα ψαλιδάκι.

Ξεκινάτε πάντα κάνοντας τις μετρήσεις.

Τοποθετήστε το πινέλο να είναι σε ευθεία με την άκρη της μύτης σας και την εσωτερική γωνία του ματιού σας. Εκεί πρέπει να είναι η αρχή του φρυδιού σας.

Στη συνέχεια βάλτε την μύτη του πινέλου στην άκρη μύτη σας, συνεχίστε περνώντας το από την μέση του ματιού σας και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε το φρύδι σας. Εκεί πρέπει να βρίσκεται το πιο ψηλό σημείο του φρυδιού σας.

Τέλος τοποθετήστε πάλι το πινέλο στην άκρη της μύτης σας, συνεχίστε στην εξωτερική γωνία του ματιού σας και ακουμπήστε το πάνω στο φρύδι σας. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να τελειώνει το φρύδι σας.

Θυμηθείτε ότι το ψηλότερο σημείο του φρυδιού σας, δεν πρέπει να κάνει μύτη. Πρέπει το σχήμα να είναι κυκλικό. Για να το πετύχετε αυτό χτενίστε αρχικά τα φρύδια σας, στη συνέχεια δώστε το σχήμα που απαιτείται με ένα σκούρο μολύβι και ξεκινήστε να αφαιρείτε ό,τι είναι εκτός σχήματος.

Τέλος το κούρεμα είναι το πιο επίφοβο να χαλάσει το σχήμα σας.

Αφού έχετε τελειώσει με όλα, χτενίστε προς τα πάνω τις τρίχες σας και κουρέψτε προσεχτικά ό,τι περισσεύει προς τα πάνω.

Να κόβετε κάθε φορά ελάχιστο μήκος, να το χτενίζεται να βλέπετε αν σας αρέσει και μετά να επαναλαμβάνετε το ίδιο αν χρειάζεται!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα