Πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το baby oil αντί να το πάρετε στην παραλία

Είναι από τα προϊόντα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Κάποιες φορές θυμόμαστε να το αγοράζουμε και κάποιες δεν έχουμε ιδέα πως βρέθηκε εκεί. Ορκιζόμαστε, έχουμε ανακαλύψει baby oil σε vintage συσκευασία στο μπάνιο μας και είμαστε βέβαιες πως είναι πια συλλεκτική. Σε κάθε περίπτωση, λατρεύουμε το baby oil γιατί είναι το μαγικό προϊόν με τις δεκάδες χρήσεις που, αν και φτιάχτηκε για μωρά, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό ανάμεσα στους ενήλικες.

Μπορεί να κάνει τα πάντα από το να μας ενυδατώσει μέχρι να μας σώσει από βέβαιο πνιγμό αλλά το μόνο που δεν κάνει είναι να μας προστατεύει από τον ήλιο (όπως καταστήσαμε σαφές εδώ). Διαβάστε λοιπόν μερικές από τις τέλειες χρήσεις του και αφήστε το στο σπίτι, στο μπάνιο, στο δωμάτιο, στην κουζίνα, δίπλα στο κρεβάτι σας. Απλά μην το πάρετε στην παραλία.

Ενυδάτωση. Είναι η πιο δημοφιλής του χρήση όχι μόνο γιατί αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο αλλά και γιατί μας επιτρέπει να βγούμε από τη μπανιέρα (εφαρμόζεται σε βρεγμένο δέρμα) έτοιμοι να φύγουμε χωρίς να χρειάζεται να βάλουμε κρέμα. Κάνει θαύματα στα πέλματα και τους αγκώνες και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην βάλετε πάρα πολύ. Αλλά και να το κάνετε, δεν πειράζει, απλά θα έχετε λίγη επιπλέον sexy summer λάμψη με το μαύρισμά σας.

Ντεμακιγιάζ. Αφαιρεί ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα με ένα πέρασμα και είναι σωτήριο τα βράδια εκείνα που ανακαλύπτουμε με τρόμο πως μας έχει τελειώσει κάθε άλλο προϊόν ντεμακιγιάζ κινδυνεύοντας να ξυπνήσουμε μοιάζοντας με ρακούν ή κάποια κακή απομίμηση του Alice Cooper. Μάλιστα, συνιστούμε το Baby Oil για ντεμακιγιάζ γιατί αφαιρεί τόσο εύκολα τα απάντα που δεν δημιουργείται τριβή και ξέρετε τι σημαίνει αυτό: λιγότερη τριβή = λιγότερες ρυτίδες.

Προστασία από τα κουνούπια. Κι όμως, αν εφαρμόσετε baby oil στο σώμα μετά το μπάνιο θα παρατηρήσετε πως δε θα σας πλησιάσει κανένα κουνούπι ακόμη κι αν δεν υπάρχει φιδάκι ή αντικουνουπικό σε ακτίνα χιλιομέτρων! Είναι από τα tried, tested, true πειράματα της beauty Editor του InStyle.gr και ορκίζεται πως λειτουργεί.

Μανικιούρ-Πεντικιούρ. Μια σταγόνα σε κάθε δάχτυλο ενυδατώνει τόσο πολύ τις παρωνυχίδες και το δέρμα που κάνει τα δάχτυλα μας να μοιάζουν σα να κάναμε μόλις περιποίηση. Όχι, δεν υπερβάλλουμε. Μια σταγόνα και μοιάζετε σαν να γυρίσατε από το nail bar, δοκιμάστε το.

Ξύρισμα. Κάνει το ξύρισμα των ποδιών πολύ ευκολότερο, προστατεύει από τα κοψίματα και φυσικά αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Εδώ βέβαια θέλει λίγη προσοχή. Άμα βάλετε πολύ θα στομώσει το ξυραφάκι συνεπώς 2-3 σταγόνες αρκούν, μην το απλώσετε σαν να απλώνατε αφρό ξυρίσματος.

Ορός μαλλιών. Λίγες σταγόνες (πολύ λίγες) σε βρεγμένα μαλλιά χαρίζουν ενυδάτωση, προστατεύουν από το φριζάρισμα, δίνουν λάμψη και κάνουν το styling ακόμη ευκολότερο. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και αντι για ζελέ για να κάνετε super sleek wet looks.

Highlighter. Ταμπονάρετε ε-λά-χι-στη ποσότητα στα ζυγωματικά, τα τόξα των φρυδιών σας και στο τόξο των χειλιών σας et voila! Sexy λάμψη στο λεπτό.

Ξεμπερδέματα. Όταν η beauty editor μας είχε αποφασίσει να φοράει περισσότερες αλυσίδες στο λαιμό της και από πετυχημένο rapper ανακάλυψε με άσχημο τρόπο πως οι μικροσκοπικές αυτές αλυσίδες είχαν συνωμοτήσει να τη σκοτώσουν ένα βράδυ στον ύπνο της. Ξύπνησε νιώθοντας πως πνίγεται και ανακάλυψε τα αλυσιδάκια γύρω από το λαιμό της μπλεγμένα και το μόνο που τα ξέμπλεξε ήταν …πολύ σωστά, το baby oil. Αφήνοντας την ιστορία αυτή στην άκρη, το baby oil είναι θαυ-μα-τουρ-γό για τα κολιέ που έχουν μπλεχτεί και μας οδηγούν στην απόγνωση ή στην επιλογή άλλων αξεσουάρ. Εγγυημένα.

instyle.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα