Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη σε επικό καβγά – «Κάποιες κυρίες σαν εσένα στην τηλεόραση…»

Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη σε επικό καβγά – «Κάποιες κυρίες σαν εσένα στην τηλεόραση…»

Με αφορμή τη Μαρίνα Σάττι, ξέσπασε μεγάλος καβγάς ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. 

Ολα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον παρουσιαστή αν συμφωνεί ότι το τελευταίο διάσημα η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει ένα είδος bullying.

«Δεν έγινε κανενός είδους bullying. Αυτό το λες εσύ. Νομίζω ότι κάποιες κυρίες σαν εσένα στην τηλεόραση, είσαι μία εξ αυτών, έχετε αλλοιώσει την έννοια του bullying στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα, οι άνθρωποι που υφίστανται πραγματικό bullying, να μην τολμούν να βγουν και να το πουν» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος.

«Με έβαλες σε ένα σακί με μια κριτική την οποία δεν την αποδέχομαι» σημείωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη. «Εσύ φταις γιατί είσαι ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν δώσει δύναμη στα social media. Εγώ τα απαξιώνω πλήρως. Θεωρώ ότι είναι σαν τα πρόβατα που πάνε μπεεε το ένα πίσω από το άλλο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την Φωτεινή Πετρογιάννη να απαντά φανερά εκνευρισμένη: «Με είπες πρόβατο;».

«Δεν σε είπα πρόβατο. Είπα σαν τα πρόβατα στα social που πάνε το ένα πίσω από το άλλο. Μην κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, που αλλάζεις αυτό που λέω. Είπα ότι είσαι από τους ανθρώπους που έχουν δώσει δύναμη στα social. Πρόβατο δεν σε είπα ποτέ. Για μία ακόμα φορά παραποιείς τα λόγια μου για να κάνεις δική σου ατζέντα και να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα. Τέλος σε αυτό! Δεν το ανέχομαι πια!» απάντησε ο παρουσιαστής και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα