Eurovision 2024 Τελικός - Κύπρος: Υπέροχη η Silia Kapsis – Μοναδική η εμφάνισή της

Eurovision 2024 Τελικός - Κύπρος: Υπέροχη η Silia Kapsis – Μοναδική η εμφάνισή της

Πρώτη στον Α’ Ημιτελικό εμφανίστηκε η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis και κατάφερε με τη μοναδική της εμφάνιση να πάρει το μεγάλο εισιτήριο για την αποψινή βραδιά.
Και απόψε λοιπόν η Silia Kapsis κατάφερε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της εντυπωσιάζοντας το κοινό, που την καταχειροκρότησε.

Ντυμένη στα λευκά, η Silia συνοδευόταν από τέσσερις άνδρες χορευτές με cargo παντελόνια και φαρδιά λευκά μπλουζάκια. Κατά την εμφάνισή της δεν υπήρξαν σκηνικά props, αλλά πολλά πράσινα και κόκκινα γραφικά τόσο στις οθόνες LED όσο και στο δάπεδο της σκηνής.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και έχω πολλή ενέργεια. Έπαθα σοκ από τους ανθρώπους που φώναζαν και είχα λίγο άγχος. Είδα πριν την Ελένη Φουρέιρα και την Chanel και είπα πως θα πάω εγώ μετά; Τα κατάφερα και πέρασα πολύ ωραία στη σκηνή. Η Ελένη είναι Eurovision inspiration

Θέλω να διορθώσω λίγο το βλέμμα στην κάμερα. Ο στόχος μου είναι να σας κάνω περήφανους και την Κύπρο και την Ελλάδα και την Αυστραλία. Να αρέσει και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το Liar», είχε δηλώσει λίγη ώρα μετά την πρόκρισή της

.gossip-tv.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα