Eurovision 2024: Χαμός backstage! Δείτε τι γινόταν στο press room την ώρα της εμφάνισης της Σάττι

Eurovision 2024: Χαμός backstage! Δείτε τι γινόταν στο press room την ώρα της εμφάνισης της Σάττι

Μπορεί να είδαμε τη Μαρίνα Σάττι επί σκηνής να δίνει το 100% των δυνατοτήτων της, χαρίζοντας μία άρτια εμφάνιση, όμως την ίδια ώρα στα παρασκήνια γινόταν... χαμός! 
Έλληνες και ξένοι eurofan αλλά και διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες στο press room, καταγράφοντας τα όσα συνέβαιναν στη σκηνή μέσα από τεράστιες γιγαντοθόνες, όταν άκουσαν ότι βγαίνει επί σκηνής η Ελληνική αποστολή άφησαν κάτω πληκτρολόγια και στυλό και πήραν από μία ελληνική σημαία και άρχισαν να χορεύουν στους ρυθμούς του Zari διασκεδάζοντας!

Φυσικά, μετά το τέλος της ερμηνείας της, όλοι τους την αποθέωσαν ενώ κορίτσια που φορούσαν παρόμοια με τα ρούχα της Μαρίνας ζητωκραύγαζαν.

Η ατμόσφαιρα, παρά τα παρατράγουδα και την ένταση των προηγούμενων ωρών με τις αποχωρήσεις, τις αποβολές και τις αποχές διαφόρων αποστολών ή εκπροσώπων άλλων χωρών, θύμιζε ξανά τη γιορτή της μουσικής στην Ευρώπη όπως είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Κάτι που σημαίνει ότι το τραγούδι και η ερμηνεία της Μαρίνας κατάφεραν για λίγο να εξαλείψουν τις δυσάρεστες εξελίξεις που προηγήθηκαν, με τη μουσική να ενώνει και πάλι τους ανθρώπους, όπως είναι και το μήνυμα της φετινής διοργάνωσης.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικό βίντεο του gossiptv από τα παρασκήνια την ώρα που η Μαρίνα Σάττι ήταν επί σκηνής:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα