Eurovision 2024 τελικός: Η Μαρίνα Σάττι έβαλε φωτιά στο stage του Malmö Arena και αποθεώθηκε!

Eurovision 2024 τελικός: Η Μαρίνα Σάττι έβαλε φωτιά στο stage του Malmö Arena και αποθεώθηκε!

Η Μαρίνα Σάττι ανεβαίνει στη σκηνή του Μάλμε, παρασύροντας τους θεατές στο ρυθμό! «Ζάρι» για την Ελλάδα, με κωδικό #12. Το χειροκρότημα των θεατών ήταν αποθεωτικό και όλα λειτούργησαν όπως ακριβώς προβλεπόταν από τις πρόβες. Η Μαρίνα γεμάτη αυτοπεποίθηση και φωνητικά άρτια! Εξαιρετική performance για την Ελλάδα!

Η Μαρίνα Σάττι, παρά τις αγωνίες της και το άγχος για την εμφάνισή της κατάφερε να βάλει φωτιά στη σκηνή του Malmö Arena απόψε το βράδυ (11/5)!

Η 38χρονη τραγουδίστρια στον β' ημιτελικό χάρισε στους Ευρωπαίους ένα μοναδικό act επί σκηνής και το ίδιο, αλλά πολύ πιο άρτιο κατάφερε να χαρίσει και απόψε στον μεγάλο τελικό.

Μην ξεχνάμε ότι η Μαρίνα, μόλις μία μέρα πριν τον β' ημιτελικό, στην πρώτη δηλαδή εμφάνισή της επί σκηνής ενώπιον του κοινού, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας που είχε επηρεάσει τόσο τη φυσική της κατάσταση όσο και τη φωνή της. Η φαρυγγίτιδα που την ταλαιπωρούσε, την ανάγκασε να παίρνει φάρμακα ώστε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και παρ' όλο που ζορίστηκε αρκετά το βράδυ της Πέμπτης, όχι μόνο κατάφερε να πάρει με άνεση την πρόκριση για τον τελικό αλλά κέρδισε και τις καρδιές των eurofan που ζητωκραύγαζαν μετά την παρουσίαση του τραγουδιού της Zari.

Λίγο αργότερα, η Μαρίνα παραδέχτηκε ότι είχε πολύ άγχος επί σκηνής και πως δεν κατάλαβε ποτέ πώς τραγούδησε εκείνα τα τρία κρίσιμα λεπτά. Τελικά, όμως, όλα πήγαν καλά και τα σχεδόν δύο 24ωρα που θα μεσολαβούσαν μέχρι τον αποψινό τελικό, έκανε αφωνία ώστε να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα φωνητικά.

Και τα κατάφερε μιας και το αποτέλεσμα επί σκηνής ήταν σαφώς καλύτερο σε σχέση με την εμφάνισή της στον β' ημιτελικό.

Η Μαρίνα βγήκε με δυναμισμό στη σκηνή και χόρεψε και τραγούδησε με ενθουσιασμό και καλή διάθεση, κερδίζοντας για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις.

.gossip-tv.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα