Eurovision 2024: H παρουσιάστρια της Φινλανδίας αρνήθηκε στις πρόβες να δώσει το 12άρι στο Ισραήλ

Eurovision 2024: H παρουσιάστρια της Φινλανδίας αρνήθηκε στις πρόβες να δώσει το 12άρι στο Ισραήλ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις απέναντι στη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, καθώς ένα νέο περιστατικό καταγράφηκε και βγήκε στη δημοσιότητα.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την πρόβα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η παρουσιάστρια της Φινλανδίας αρνήθηκε να πει τη λέξη «Ισραήλ», όταν κλήθηκε να δώσει τη βαθμολογία της.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται η παρουσιάστρια της Φινλανδίας να δίνει το «12άρι» στην Ιρλανδία. Εκείνη τη στιγμή η παρουσιάστρια του διαγωνισμού, τής ζητά να ξαναπεί σε ποια χώρα δίνει τη συγκεκριμένη βαθμολογία με την Φινλανδή να επαναλαμάβάνει «Ιρλανδία».

Η παρουσιάστρια αναφέρει ότι η εικόνα θα επιστρέψει σε λίγο λόγω κάποιου «τεχνικού προβλήματος». 

Με την επιστροφή, το μικρόφωνο παίρνει άλλος εκπρόσωπος της Φινλανδίας, ο οποίος αναφέρει: «είναι καλό που κάνουμε πρόβα αυτά τα πράγματα. Οπότε η προσομοίωση αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας από τη Φινλανδία, δίνει το 12άρι στο Ισραήλ».

Δείτε το βίντεο:

@eurovisionflare THIS IS REHEARSALS. #eurovisionflare #eurovision2024 #eurovision #esc #foryou #fyp #viral #trending #xyzbca ♬ Europapa - Joost

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα