Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα της η Μαρίνα Σάττι

Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα της η Μαρίνα Σάττι

Στη σκηνή του Malmö Arena ανέβηκε, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (02/05), η Μαρίνα Σάττι και πραγματοποίησε τη δεύτερη τεχνική πρόβα της για τη Eurovision 2024 με το τραγούδι «Ζάρι». Η Μαρίνα Σάττι άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων ξανά αφού «έσκισε» και σε αυτή την τεχνική πρόβα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

Ειδικότερα, η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής αρχίζει με πλάνο σε αναλογία διαστάσεων 9:16 αφού η Μαρίνα Σάττι φαίνεται πως δήθεν κάνει live αναμετάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ροζ χρώμα σε νέον κυριαρχεί στην εμφάνιση, ενώ τα ελληνικά στοιχεία προβάλλονται στην οθόνη LED της σκηνής. Για τη δεύτερη τεχνική πρόβα δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη στυλιστική αλλαγή.

Ακόμα, χρησιμοποιείται μία drop cam, με χορευτές να περιβάλλουν τη Μαρίνα Σάττι ενώ εκείνη χορεύει στη μέση κατά το ρυθμικό μέρος του τραγουδιού «Ζάρι». Οι οθόνες LED της σκηνής χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό, όπως άλλωστε και οι κύβοι που συμβολίζουν τα ζάρια – αναφορά, φυσικά, στον τίτλο του ελληνικού τραγουδιού.

Η Μαρίνα Σάττι φοράει στο χέρι της ένα δαχτυλίδι, το οποίο επί της ουσίας είναι μία κάμερα που μοιάζει με GoPro, οπότε το κοινό και φυσικά οι χορευτές (Huseyin Çetintaş, Yasin Ametoglou, Ειρήνη Δαμιανίδου, Βασίλης Καραγιάννης) έχουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση. Η στιγμή που ξεχωρίζει είναι όταν η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές της χορεύουν με μαντίλια στα χέρια. Οι θεατές, μάλιστα, γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι στο τελευταίο μέρος της σκηνικής παρουσίασης. Η Ερασμία Μαρκίδη συνοδεύει, επίσης, τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή κάνοντας φωνητικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της σημερινής ημέρας προβών, όπως έγινε και τo βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (01/05), οι διοργανωτές θα δημοσιεύσουν ένα βίντεο με απόσπασμα διάρκειας περίπου 30 δευτερολέπτων από την τηλεοπτική μετάδοση της κάθε συμμετοχής. Φυσικά, ενδέχεται η ΕΡΤ να δημοσιεύσει, νωρίτερα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εν λόγω τηλεοπτικό απόσπασμα του ελληνικού τραγουδιού με τη Μαρίνα Σάττι.

Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 22:00, και θα μεταδοθεί τόσο από την ΕΡΤ1 όσο και από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ σε σχολιασμό των Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα. Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στη σκηνή τρίτη κατά σειρά και στην ίδια βραδιά θα τραγουδήσει και η Έλενα Παπαρίζου ως προσκεκλημένη των Σουηδών διοργανωτών.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα