Ελένη Ράντου: Η σπάνια συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια

Ελένη Ράντου: Η σπάνια συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια

Μία ξεχωριστή και συγκινητική φωτογραφία επέλεξε να δημοσιεύσει η Ελένη Ράντου. Η δημοφιλής ηθοποιός, που έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη που δίνει η μητέρα της με την άνοια αλλά και το θάρρος με το οποίο το αντιμετωπίζει η ίδια, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα τρυφερό καρέ μαζί της, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για τις ημέρες του Πάσχα.

«Αγκαλίτσα μου. Aυτές τις μέρες μάς έχουν περισσότερη ανάγκη. Και τους έχουμε κι εμείς!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελένη Ράντου.

«Αν οφείλεται η «κατάθλιψη» μας σε μια απώλεια, δεν είναι κατάθλιψη, είναι πόνος. Μην το μπερδεύουμε. Επειδή τώρα χάνω σιγά-σιγά και την μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια, γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι. Ο ψυχίατρος με λύτρωσε, γιατί μου είπε: δεν έχετε κατάθλιψη και δεν θέλετε φάρμακα, πονάτε, απλώς φοβάστε πόσο πολύ πονάτε», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Ράντου.

«Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις, αισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της. Από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα. Ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και μήπως «την στείλω» μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω την σωστή απόφαση», είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων στην ίδια συνέντευξη η Ελένη Ράντου.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα