MasterChef 2024 spoiler 22/4: Οι δύο φιναλίστ για το Silver Award και τις 20.000 ευρώ

MasterChef 2024 spoiler 22/4: Οι δύο φιναλίστ για το Silver Award και τις 20.000 ευρώ

Το MasterChef 2024 βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές εβδομάδες με 10 μάγειρες να διεκδικούν το φετινό Silver Award και τα 20.000 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Λούπο αποχώρησε την Παρασκευή 19/4, λίγα βήματα πριν από την τελική δεκάδα. Ενώ ο Νίκος Κυψίδης, ο Μάριος Ιωάννου, ο Κώστας Φρέτζιος, ο Γιάννης Κούρτογλου, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο Σοφοκλής Πουλής, ο Άνχελ Σαχπαζής, ο Χρήστος Μοίρας, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Ηλίας Παναγιώτου, κατάφεραν να περάσουν στην πορεία για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2024.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδας, αυτός ή αυτή που θα κατακτήσει το έπαθλο, τον τίτλο και φέτος, για πρώτη φορά, 100.000 ευρώ σε μετρητά και εξοπλισμό!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 22/4 ξεκινά η γνωστή και αγαπημένη σε όλους Silver Week. Όλοι μαζί θα μπουν στον αγώνα για τη διεκδίκηση του 3ου μεγαλύτερου επάθλου στον διαγωνισμό.

Ενώ είναι η πρώτη εβδομάδα φέτος που δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Είναι όλοι ασφαλείς, αλλά αυτός, όμως, που θα καταφέρει να κερδίσει τον τελικό της Silver Week θα λάβει και το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ!

Για τις νέες δοκιμασίες οι μπριγάδες επανέρχονται και οι παίκτες πρέπει να σκεφτούν καλά πως θέλουν να σχηματιστούν. Η μπριγάδα που θα κερδίσει τη σημερινή και την αυριανή μαγειρική δοκιμασία θα είναι και αυτή που θα διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο.

Η επιλογή του αρχηγού είναι ακόμα πιο σημαντική απόφαση. Ο αρχηγός της μπριγάδας, που θα κερδίσει τις δοκιμασίες των δύο πρώτων ημερών, θα είναι ο 1ος από τους 2 φιναλίστ του Silver τελικού! Ένα από τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της νικήτριας μπριγάδας, μετά από πολύ δύσκολες μαγειρικές δοκιμασίες, θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ.

Πέρα από το χρηματικό έπαθλο, ο νικητής του τελικού θα έχει και ασυλία για την επόμενη εβδομάδα, συνεπώς θα βρεθεί απευθείας στους 9 καλύτερους του φετινού MasterChef!

Οι διαγωνιζόμενοι, για μια ακόμα φορά, θα πρέπει να αξιολογήσουν και να συνειδητοποιήσουν πόση μεγάλη σημασία θα έχει η κάθε απόφασή τους και πόσο οι επιλογές τους θα επηρεάσουν σημαντικά τις επόμενες εξελίξεις.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα