Η αστοχία με τον Μιλτιάδη στη Γη της ελιάς έφερε αντιδράσεις και οι φανς δεν ξεχνούν τον Φίλιππο

Η αστοχία με τον Μιλτιάδη στη Γη της ελιάς έφερε αντιδράσεις και οι φανς δεν ξεχνούν τον Φίλιππο

Η πρωτοτυπία με την περίπτωση της Στέλλας Φυρογένη ως Χάιδω στη Γη της ελιάς.

ΗΓη της ελιάς συνεχίζει μεν σε αυτό το πολυμορφικό μοτίβο στο οποίο την έχουμε συνηθίσει, αλλά η κύρια ιστορία παραμένει αυτές τις ημέρες η Βασιλική και η Χάιδω οι οποίες δεν ξέρουν τον τρόπο που θα συνεχίσουν τις ζωές τους μετά τον θάνατο του Φίλιππου. Η Στέλλα Φυρογένη χάρισε και χθες το κοινό της σειράς, πολύ ωραίες υποκριτικά σκηνές, αλλά μία αστοχία στο σενάριο που αφορά στην Ιφιγένεια Τζόλα, έφερε αντιδράσεις.

Οι φανς δεν ξεχνούν τον Διονύση Παπανδρέου

Όπως συμβαίνει σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές, αν το κοινό έχει αγαπήσει έναν ρόλο και τον αποχωριστεί απότομα, δύσκολα μπορεί να τον ξεχάσει. Τις τελευταίες ημέρες στη Γη της ελιάς, τα fan club στο Twitter/X συνεχίζουν να ζουν με την ανάμνηση του Φίλιππου και του ηθοποιού Διονύση Παπανδρέου. Τον είχαν συνηθίσει και τον είχαν αγαπήσει ως ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα. Ακόμη και χθες τον θυμήθηκαν.

Αφορμή στάθηκε η συνεχής παρουσία του Μιλτιάδη στο πλευρό της Βασιλικής η οποία ακόμη θρηνεί τον αγαπημένο της και πατέρα της κόρης της. Eμφανίζεται διαρκώς μπροστά της και το φλερτ συνεχίζεται και μάλιστα κάπως άστοχα και άκομψα για αυτό το σημείο της σειράς. Το κοινό δε συμφωνεί. Ειδικά όταν άκουσε τον Δημοσθένη (Κούλλη Νικολάου) να λέει στον Πασχάλη Τσαρούχα πως η κόρη του στο μέλλον μπορεί να πάει και για δεύτερο γάμο.

Συμφωνεί δε συμφωνεί πάντως το κοινό, φαίνεται ξεκάθαρα ότι στον 4ο κύκλο μπορεί να έχουμε εξελίξεις με αυτό το φλερτ. Και μη ξεχνάς πως με την είσοδο στη σειρά του Στέφανου Μιχαήλ, μπορεί να έχουμε και την έκπληξη. Γιατί όλο και κάποια νύφη θα του βρει η σεναριογράφος. Η Βασιλική θα είναι διαθέσιμη, είναι υποψήφια. Εκτός αν μας προκύψει κάποια από τις ήδη υπάρχουσες. Σύντομα για παράδειγμα η Αφροδίτη θα είναι ελεύθερη. Για αυτό θα έχεις νέα σε λίγο.

Από την άλλη πλευρά, η Στέλλα Φυρογένη ως Χάιδω και χθες έκλεψε τις εντυπώσεις με τον δραματικό της ρόλο και ειδικά με την τελευταία σκηνή. Την επίσκεψη της σε ένα μοναστήρι για να ξαναβρεί τον εαυτό της, η οποία θα μετατραπεί όμως σε οριστική μετακόμιση. Σωστά το κοινό παρατήρησε πως μέχρι τώρα δεν είχαμε δει στην πλοκή της σειράς παρόμοιο σκηνικό.

Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όλοι θα προσπαθήσουν να της αλλάξουν γνώμη. Ειδικά η Βασιλική. Η οποία θα αλλάξει εντελώς σε λίγα επεισόδια. Ξαναγίνεται δυναμική και αποφασίζει να ηγηθεί των εργασιών σε όλα τα κτήματα. Η δουλειά είναι θεραπευτική. Ο έρωτας μπορεί να περιμένει.

Στα επόμενα επεισόδια, θα ξεφύγουμε λίγο από την οικογένεια Καπερνάρου και θα μας απασχολήσει ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο οποίος συλλαμβάνεται επειδή όπως τον είδαμε ξυλοκόπησε κάποιον που μίλησε στη γυναίκα του. Αυτή είναι η αρχή του τέλους με τις καταχρήσεις του. Τώρα πια θα αποκαλυφθούν όλα και θα βρεθεί λίγο πριν την καταστροφή. Και θα πρέπει να πάρει την απόφαση να ζητήσει βοήθεια πριν να είναι αργά. Για τη ζωή του και το ενδεχόμενο να τον εγκαταλείψουν όλοι γύρω του.

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα