MasterChef: Μάχη κατά τη διαδικασία αποχώρησης λίγο πριν το φινάλε - Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού

MasterChef: Μάχη κατά τη διαδικασία αποχώρησης λίγο πριν το φινάλε - Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού

Την ύστατη μάχη στο MasterChef έμελλε να δώσουν τρεις διαγωνιζόμενοι στο νέο επεισόδιο που είδαμε, τη νύχτα της Παρασκευής, στο πρόγραμμα του STAR. Την μάχη για την παραμονή στον διαγωνισμό μιας και ακριβώς σε αυτό το σημείο θα είχαμε την τελευταία αποχώρηση πριν από την τελική δεκάδα.

Στον μαγειρικό τάκο βρέθηκαν ο Αλέξανδρος, ο Χρήστος και ο Ηλίας για να τα δώσουν όλα για την παραμονή. Αρχικά, οι τρεις παίκτες του MasterChef κλήθηκαν να ετοιμάσουν μια απολαυστική σαλάτα ώστε να υπάρξει ένα προβάδισμα στην επερχόμενη δεύτερη και τελική δοκιμασία.

Σε αυτή την πρόκληση κατόρθωσε να πάρει τη νίκη ο Αλέξανδρος, οπότε και είχε το σημαντικό πλεονέκτημα των δυο βαθμών με το… καλησπέρα στην τελευταία δοκιμασία. Έναν βαθμό έλαβε, επίσης, ο Ηλίας ενώ κανέναν πόντο δεν έλαβε ο Χρήστος.

Στη συνέχεια, οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef υποδέχθηκαν στο πλατό τον καλό τους φίλο, Νίκο Θωμά ο οποίος και είχε ετοιμάσει ένα πιάτο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αν και οι αστοχίες και τα λάθη δεν χωρούσαν σε αυτό το χρονικό σημείο του διαγωνισμού, δεν απουσίασαν μερικά από τις προσπάθειες που δοκίμασαν στο τέλος της δοκιμασίας οι κριτές και ο καλεσμένος τους. Έτσι, έπειτα από αρκετή σκέψη και βεβαίως συζήτηση, η βαθμολογία σημειώθηκε και το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί.

Ως είθισται, δε, στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον Νίκο Θωμά στάθηκαν απέναντι από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση για να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα. Ο Αλέξανδρος, ο Ηλίας ή ο Χρήστος δεν έπρεπε να βγάλει την μαύρη του ποδιά και να κλείσει την πόρτα του MasterChef για πάντα πίσω του;

Σύμφωνα με την βαθμολογία, λοιπόν, ο παίκτης που ανέβηκε πρώτος στον εξώστη και κατ’ επέκταση βρέθηκε στην τελική 10αδα του διαγωνισμού ήταν ο Ηλίας. Ο νεαρός μάγειρας πραγματοποίησε μια εξαιρετικά προσπάθεια, κατά κοινή ομολογία, που δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες των ειδικών.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα