Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Χάιδως μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Χάιδως μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega “Γη της ελιάς” όσον αφορά την Χάιδω, μιας και η δολοφονία του Φίλιππου θα την οδηγήσει σε μια ακραία απόφαση και συγκεκριμένα στο να κλειστεί σε μοναστήρι

Συγκεκριμένα, η ίδια, βλέποντας ακόμα ένα παιδί της να δολοφονείται, μετά την κηδεία του, αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι και έτσι μαζεύει τα πράγματά της, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και εξαφανίζεται από όλους, όπως διαβάζουμε στο youweekly και το TiviΣίριαλ. Περνώντας οι μέρες κάποιος ενημερώνει την Βασιλική και τον Λυκούργο ότι βρίσκεται κλεισμένη σε μοναστήρι και πηγαίνουν να την βρουν, προκειμένου να την πείσουν να γυρίσει πίσω.

Η Χάιδω όμως είναι απομονωμένη μαζί με τις μοναχές και προσπαθεί να βρει την γαλήνη της ψυχής της με την προσευχή. Μάλιστα, σε συζήτηση με τον Λυκούργο, του λέει: «Εγώ ήμουνα εκείνη που πείραξα κάποιους και το πλήρωσα ακριβά, ο Φίλιππος δεν πείραξε κανέναν, τι φταίει να πληρώσει;»

Η μεγάλη απόφαση που έχει πάρει η Χάιδω να κλειστεί σε μοναστήρι έχει ταράξει την κοινωνία της Μάνης, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς και όσο κι αν προσπαθούν οι δικοί της άνθρωποι να της αλλάξουν γνώμη, εκείνη δεν δέχεται να ακούσει τίποτα.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα