Μπρούσκο: Πρεμιέρα την Κυριακή για την 4η σεζόν με διπλό επεισόδιο

Βροχή οι πρεμιέρες στους τηλεοπτικούς σταθμούς με την έναρξη της σεζόν, με νέες και παλαιότερες σειρές να επιστρέφουν στη μικρή οθόνη. Η μεγάλη επιτυχία του 'Μπρούσκο' στην Prime Time (21.00 - 22.00) οδήγησε την τηλεόραση του ΑΝΤ1 να βάλει πλώρη για την τέταρτη σεζόν.

Για τους φανατικούς της σειράς, το φινάλε της περασμένης σεζόν αποκάλυψε ένα πτώμα και δίπλα του ένα ενοχοποιητικό στοιχείο για την πρωταγωνίστρια, Μελίνα. Ποιος είναι ο νεκρός; Τι σχέση μπορεί να έχει με τους πρωταγωνιστές της σειράς; Ποιος τον σκότωσε και γιατί;

Μετά το μακάβριο εύρημα στο κτήμα του Σήφη, η Μελίνα είναι πανικόβλητη και αποφασίζει να μην περνάει μόνη της αυτό τον εφιάλτη. Έτσι τηλεφωνεί αμέσως στον Αχιλλέα: «Αχιλλέα, πού είσαι; Έφυγα από τη γιορτή. Γιατί το έχεις κλειστό; Οταν ακούσεις το μήνυμα μου έλα ένα στενό πάνω από την εκκλησία, ξέρεις… εκεί που συναντιόμαστε παλιά, θα σε περιμένω!». του αφήνει μήνυμα.

Την ίδια στιγμή, ο Σήφης με τον Αχιλλέα κρατάνε τα χέρια τους το μενταγιόν που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα και προσπαθούν να το κρύψουν για να μην μπλέξουν, ενώ ο Σήφης λέει στον Αχιλλέα: «Καταρχάς δεν ξέρουμε αν αυτό εδώ ανήκει σε άντρα ή σε γυναίκα! Αυτό… το κρατάω εγώ! Δεν το είδαμε ποτέ εδώ! Τσιμουδιά! Σε κανέναν! Τράβα να σιγουρευτείς πως η Μελίνα το φοράει στο λαιμό της!».

Με τους Αποστόλη Τότσικα, Γιώργο Ανδρέου, Ελένη Βαΐτσου, Εβελίνα Παπούλια, Τζόυς Ευείδη κα.

Δείτε το τρέιλερ της πρεμιέρας.

 

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα