Τηλεοπτικές άδειες: Το μενού για τους υποψήφιους καναλάρχες

Μετα από τόσες ώρες εγκλισμού του μαραθώνιου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες , πρέπει να φάνε και κάτι οι υποψήφιοι καναλάρχες.

Το μενού του catering, που θα αναλάβει την τροφοδοσία όσων έχουν "κλειδωθεί" στη ΓΓΕΕ μέχρι να ολοκληρωθεί η δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών περιλαμβάνε:

Για μεσημεριανό: Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια ή Κοτόπουλο με ρύζι και λευκή σάλτσα λαχανικών ή Μπιφτέκι κοτόπουλο με λαχανικά ή Μπιφτέκι ανάμεικτο μοσχάρι 80% και χοιρινό 20% με πατάτες φούρνου ή Μοσχαράκι νουα με ρύζι και πατάτες φούρνου ή Ταλιατέλες με κιμά ή Μελιτζάνες γεμιστές με κιμά και κρέμα ή Μπριάμ λαχανικών φούρνου.

Για βραδινό: Ρολό χοιρινό γεμιστό με τυριά και πιπεριές ή Ρολό χοιρινό με πατάτες φούρνου και ρύζι ή Κοτόπουλο με πατάτες ή Μουσακά ή Παστίτσιο ή Κινέζικο πιάτο γλυκόξινο κοτόπουλο με νούντλς ή Τομάτες γεμιστές με ρύζι!

Εντυπωσιακή εικόνα ήταν και αυτή από τη στιγμή που έγινε η αλλαγή φρουράς στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Ξαφνικά, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι οι δημοσιογράφοι που έχουν στήσει... καραούλι είδαν ένα τσούρμο ανθρώπων να βγαίνουν από το κτίριο. Ήταν η ώρα της αλλαγής βάρδιας των αστυνομικών που «φρουρούν» τη διαδικασία.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα