Ψυχάρης: Το MEGA θα συνεχίσει να λειτουργεί. Στη φαντασία σας ότι θα κλείσει

Ο Παναγιώτης Ψυχάρης διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ είναι και μέλος του ΔΣ της Τηλέτυπος (Mega) απαντά αυτή την ώρα, στις ερωτήσεις της εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη νομιμότητα δανειοδότησης πολιτικών κομμάτων και εταιριών ΜΜΕ από τράπεζες της χώρας.
Την ίδια ώρα ο Π. Ψυχάρης στην Εξεταστική Επιτροπή, για το MEGA:
"Το κανάλι λειτουργεί κανονικά. Υπάρχουν διαδικασίες από εκεί και πέρα για το εμπορικό πεδίο και όλα θα γίνουν νομίμως".

Π. Ψυχάρης: Η άδεια που λέτε, που τη βάζω σε εισαγωγικά, ακόμα δεν υπάρχει, το MEGA θα συνεχίσει να λειτουργεί. Στη φαντασία σας ότι θα κλείσει. Μέχρι να βγουν οι άδειες θα είναι λεγόμενες άδειες για να λειτουργεί κάποιος μέσω κάποιου φορέα ή της DIGEA. Το MEGA μπορεί να εκπέμπει μέσω δορυφόρου, NOVA, Ίντερνετ, είναι μια εταιρεία που παράγει πρόγραμμα και θα συνεχίσει να παράγει πρόγραμμα, όχι μέσω των "λεγομένων" αδειών.
Ο Τηλέτυπος δεν είναι Μαρινόπουλος, ο Τηλέτυπος πληρώνει και χρωστάει 86 εκατομμύρια ευρώ

Αν ήταν κακοπληρωτής το MEGA οι τράπεζες δεν θα είχαν 130 εκατομμύρια ευρώ
Το δάνειο είναι εξυπηρετούμενο. Το MEGA έχει πληρώσει 130 εκατομμύρια ευρώ σε τόκους για ένα δάνειο χαμηλότερο των 100 εκατομμυρίων και έχει εξοφλήσει μέρος του κεφαλαίου κατά τη διάρκεια όλων των δανείων

Το MEGA υπέγραψε ένα νέο δάνειο με εγγύηση την ταινιοθήκη του. Η ταινιοθήκη έχει αξία τεκμηριωμένη από ανεξάρτητους οργανισμούς

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα