Αέρας αλλαγών στη Μενεγάκη. Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

Εκτός εκπομπής η Μπήλιου, στον αέρα ο σεφ Βασίλης Καλλίδης, με την Αραβανή να είναι (;) στο πάνελ

Η... νονά -τίτλος που χάρισε η ίδια στον εαυτό της την περασμένη σεζόν- Ελένη Μενεγάκη μοίρασε πλούσια δώρα στους τηλεθεατές της μέσω του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της στον Alpha.

Ωστόσο, το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής της ήταν επικεντρωμένο στην προώθηση προϊόντων, θυμίζοντας τελεμάρκετινγκ, προκάλεσε αρνητικά σχόλια τηλεκριτικών και κυρίως αντιδράσεις από τους φίλους και φανατικούς τηλεθεατές της Ελένης που την «πυροβολούσαν» με μηνύματα.

Από το στενό περιβάλλον της λέγεται ότι η λαμπερή παρουσιάστρια δεν επιθυμεί άλλο τις μεγάλες ενότητες με τις παροχές δώρων -χωρίς όμως να τις αφορίζει, αφού πρόκειται για διαφήμιση-, καθώς το κοινό κουράζεται και κάνει ζάπινγκ. Επίσης, είναι φανερό πως με όλες αυτές τις παρουσιάσεις προϊόντων περιορίζεται και ο ρόλος της ως οικοδέσποινας. Οι χαλαρές συνεντεύξεις που έκανε φέτος με τους καλεσμένους της (ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές) έβγαλαν πολλές φορές ειδήσεις, αποδεικνύοντας τη δυνατότητα που έχει να «ξεκλειδώνει» όσους κάθονται απέναντί της, προσόν που θα ήταν κρίμα να «κρυφτεί» κάτω από... τόνους σκευών μαγειρικής που ψάχνουν την τυχερή τηλεθεάτρια.

Αν και αυτόν τον καιρό η Ελένη κάνει διακοπές με την οικογένειά της στην Ανδρο, το μυαλό της είναι στις αλλαγές και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και βασικών συντελεστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από επτά χρόνια συνεργασίας εκτός εκπομπής θα βρεθεί η αστρολόγος Αση Μπήλιου, ενώ άγνωστο είναι επίσης αν θα παραμείνει και ο σεφ Βασίλης Καλλίδης, αφού όταν τον ρωτήσαμε σχετικά, απάντησε πως ακόμη δεν γνωρίζει. Αυτό κάνει εντύπωση, καθώς η Μενεγάκη φροντίζει να κλείνει τους συνεργάτες για τη μαγειρική και την αστρολογία πριν από τις διακοπές της, ενώ όλους τους υπόλοιπους προς τα τέλη Αυγούστου.

Τέλος, η πρόταση της Ελένης προς την Ευαγγελία Αραβανή να γίνει το νέο μέλος του πάνελ της μας προϊδεάζει ότι έρχονται επί της ουσίας πινελιές ανανέωσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα