Τηλεοπτικές άδειες: Ώρα εξεταστικής. Ποιοι θα καταθέσουν και πότε

Την ημερομηνία κατάθεσης των καναλαρχών που θα περάσουν το κατώφλι της εξεταστικής ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σωκράτης Φάμελλος. Δεύτερος στη σειρά προς κατάθεση είναι ο ιδιοκτήτης του Πηγάσου (Mega, Έθνος) που θα παρουσιαστεί στην Εξεταστική στις 2 Αυγούστου και θα ακολουθήσει ο ιδιοκτήτης του Alpha Δ. Κοντομηνάς στις 4 Αυγούστου.

Με καταθέσει ςαπό τους   ιδιοκτήτες ή εκπροσώπους τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης θα συνεχίσει τις εργασίες της από την επόμενη εβδομάδα, η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και ΜΜΕ.

Με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου αρχίζουν την ερχόμενη Τετάρτη στη Βουλή οι καταθέσεις των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών στην Εξεταστική Επιτροπή η οποία διερευνά την νομιμότητα των τραπεζικών δανείων προς ΜΜΕ και κόμματα.

Η ημερομηνία κατάθεσης των υπολοίπων ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών και εκδοτών δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Υπενθυμίζεται ότι έχουν αποσταλεί επίσης κλήσεις στους κυρίους: Ψυχάρη (ΔΟΛ και Mega), Αναστασιάδη (Πρώτο Θέμα), Κυριακού (ΑΝΤ1), Βαρδινογιάννη (Star) και Κουρτάκη (Παραπολιτικά).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα