Τελικά πότε γεννάει η Ελένη Μενεγάκη;

Τελικά πότε θα γεννήσει η Ελένη Μενεγάκη; Το ερώτημα που απασχολεί την ελληνική showbiz, φαίνεται πως θα πάρει απάντηση από μέρα σε μέρα, μπορεί και από ώρα σε ώρα!

Aπό την Τετάρτη 25 Μαρτίου πάντως, κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως η Ελένη Μενεγάκη γέννησε, κάτι που η ίδια μέσω του Twitter διέψευσε. «Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για τις ευχές σας αλλά δεν έχω γεννήσει ακόμα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας», ήταν το μήνυμα της Ελένης, που έβαλε τέλος στα σενάρια πως έχει γεννήσει.

Σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή της για την παραφιλολογία που υπήρξε γύρω από τη γέννα της παρουσιάστριας, κάνοντας και μια αποκάλυψη.

«Μιλήσαμε με τους ανθρώπους της σήμερα και η Ελένη Μενεγάκη είναι και σήμερα στο σπίτι της και είναι μια χαρά, πολύ καλά, είναι έτοιμη για όλα αυτά τα ωραία που έρχονται... Δε θα είναι ούτε σήμερα στην εκπομπή της. Είναι στις μέρες της... Η Ελένη δε θα το κρύψει, θα τη πει την χαρά της» είπε η Σταματίνα.

Επίσης για τον ερχομό του μωρού της Ελένης Μενεγάκη μίλησε και η συμπαρουσιάστρια της Κατερίνα Ζαρίφη, στην πρωινή εκπομπή του mega και στον Μάρκο Σεφερλή.

Δείτε τις δηλώσεις τους στα βίντεο που ακολουθούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα