Eurovision 2015: Μεγάλη νικήτρια η Μαρία Έλενα Κυριακού

Η μεγάλη νικήτρια του Ελληνικού τελικού της Eurovision 2015 είναι η Μαρία Έλενα Κυριακού

Το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε. Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision είναι το  One Last Breath με την Μαρία Έλενα Κυριάκου. Την ανακοίνωση έκανε η Έλενα Παπαρίζου με τον προέδρο της κριτικής επιτροπής.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και της επιτροπής. Έτσι λοιπόν σε δύο μήνες θα βρεθεί στη Βιέννη όπου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος διαγωνισμός της Eurovision. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική συμμετοχή θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό και συγκεκριμένα θα ανοίξει τη βραδιά αφού έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στη πρώτη θέση. Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος ελληνικός τελικός της Eurovision 2015! Απόψε πέντε διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για την Αυστρία, τη Βιέννη συγκεκριμένα, που θα διεξαχθεί φέτος ο θεσμός.
Ο λόγος για τους C:REAL που θα ερμηνεύσουν το «Crash and Burn», τη Θωμαή Απέργη & τον Legend με το «Jazz & Συρτάκι», τον Barrice με το «ELA», τη Shaya με το «Sunshine» και τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου με «Οne Last Breath»

Mε ένα κατακόκκινο φόρεμα και αέρα έμπειρης τραγουδίστριας η Μαρία Έλενα Κυριάκου ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε την μπαλάντα One Last Breath. Μετά το τέλος της ερμηνείας της η όμορφη τραγουδίστρια απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού. Δείτε την

 

Με λευκό φόρεμα και τα μαλλιά της λυτά η Shaya μας τραγούδησε το «Sunshine».

Λίγο μετά την έναρξη η όμορφη τραγουδίστρια πέταξε τη φούστα κι έμεινε με ένα κορμάκι ενώ οι ήχοι του κλαρίνου θύμισαν για λίγο Ελλάδα παρά το γεγονός ότι το χορευτικό δεν συνδυάστηκε λεπτό με τη παραδοσιακή μουσική. Δείτε την.

Ο νεαρός Barrice ανέβηκε στη σκηνή και μας ερμήνευσε το «Ela» υπό τους ήχους μπουζουκιού. Με ένα χορευτικό από πέντε μοναδικά κορίτσια, όπου στο τέλος χόρεψαν συρτάκι, ο τραγουδιστής προσπάθησε να κατακτήσει το κοινό και την κριτική επιτροπή. Για να δούμε τελικά αν θα τους πείσει.

Η δεύτερη διαγωνιζόμενη η Θωμαή Απέργη

Με ρυθμούς τζαζ και συρτάκι η Θωμάη Απέργη ανέβηκε στη σκηνή και τα έδωσε όλα.

Η όμορφη τραγουδίστρια φορώντας μια εντυπωσιακή λευκή ολόσωμη φόρμα τραγούδησε το «Jazz & Συρτάκι» και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Δείτε την.

 

Ακούστε την πρώτη εμφάνιση για απόψε: c real

Eurovision 2015: C: Real: Άνοιξαν το διαγωνιστικό μέρος με το «Crash And Burn»

 

Ο απολαυστικός Καλλίρης με το «Stop» στη σκηνή του Ελληνικού τελικού

 

Οι δυο παρουσιάστριες δείχνουν… αγχωμένες λίγες ημέρες πριν την μεγάλη βραδιά, γι΄αυτό και δέχονται «ιδιαίτερα» μαθήματα από τους μετρ του είδους, όπου Μπέσσυ Αργυράκη, Ελπίδα, Αλέξης Κωστάλας, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Έλενα Παπαρίζου, προσπαθούν να τις προετοιμάσουν για τον ελληνικό τελικό.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την πρώτη να μας πετά τα μάτια έξω, αφού όπως θα δείτε κι εσείς, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι, χωρίς σουτιέν από μέσα, ανοιχτό μέχρι κάτω από τον αφαλό!

Η Ντορέττα από την άλλη, επέλεξε ένα μωβ στενό φόρεμα.

Και ξεκίνησε με τους διαγωνιζόμενους να τραγουδούν εκείνο που μας έφερε πρωτους πριν από 10 χρόνια ακριβώς!

Αφιέρωμα στην Έλενα Παπαρίζου και το My Number One.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα