Dancing with the stars 5: Τα φτερά του Γαβαλά και η αποχώρηση έκπληξη

Το 9ο live του «Dancing with the stars 5» είχε και πάλιι εντυπωσιακές εμφανίσεις και χορευτικές φιγούρες. Η Δούκισσα εντυπωσιακήφορώντας μια τουαλέτα στο χρώμα του δέρματος με κόκκινες λεπτομέρειες, αλλά η εμφάνιση Γαβαλά με τα φτερά  έκλεψε την παράσταση. Απόψε στο Dancing θα" μυρίσει"  Χριστούγεννα,  free style χορογραφίες και στη συνέχεια όλα τα ζευγάρια θα ανέβουν ταυτόχρονα πάνω στη σκηνή και θα διαγωνιστούν στον χριστουγεννιάτικο μαραθώνιο.

Η γιορτινή έναρξη, η εντυπωσιακή Νομικού και τα φτερά του Γαβαλά

Οι stars θα χορέψουν swing με ζωντανή ορχήστρα. Το ζευγάρι που θα κερδίσει τη δοκιμασία θα πάρει 5 επιπλέον βαθμούς που θα προστεθούν στη συνολική βαθμολογία των κριτών. Απόψε όμως θα έχουμε και αποχώρησει παρόλο της εορταστική ατμόσφαιρα.

Τα ζευγάρια εντυπωσίασαν κριτές και κοινό με τις χορευτικές τους φιγούρες. Το ζευγάρι όμως που αποχωρεί  από το Dancing with the Stars είναι η Μαρία Ηλιάκη με τον παρτενέρ της.  Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη  έμεινε τελευταία μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και ήταν αυτή που αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του DWTS.



Η Μορφούλα Ντώνα κατάφερε για μια ακόμη φορά να εντυπωσιάσει, Χόρεψε  το «Mary, did you know» και κέρδισε  50 βαθμοί! Οι κριτές για πρώτη φορά δίνουν όλοι από δέκα βαθμούς αφού όπως χαρακτηριστικά σχολίασε η Γκαλένα Βελίκοβα, δεν χόρταιναν να τη βλέπουν...

Η Νικολέττα Καρρά με τη χορογραφία αλά Σταχτομπούτα στο «So this is Christmas» κατάφερε να συγκεντρώση την δεύτερη υψηλο΄τερη βαθμολογία με  45 βαθμούς από την επιτροπή.

Ο Χρήστος Σπανός για τη χορογραφία στο «Come on Christmas», έλαβε 43 βαθμούς και το σχόλιο της Γκαλένα Βελίκοβα πως είναι ο... «πιο γλυκός χιονάνθρωπος του κόσμου»!


Η Νίκη Κάρτσωνα  με το «Rocking Around the Christmas Tree» και οι κριτές την ανταμείβουν με 43 βαθμούς

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φόρεσε τις πυτζάμες του, η παρτενέρ του τα σέξι εσώρουχα της και το ζευγάρι κέρδισε 41 βαθμούς από τους κριτές με τη χορογραφία τους στο «Merry Christmas i don't want to fight tonight».

«Φέτος τα Χριστούγεννα» χόρεψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και το λάθος στη χορογραφία δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κριτές που της έδωσαν 40 βαθμούς.

Η Μαρία Ηλιάκη με το μαγικό της ραβδί μεταμόρφωσε τον παρτενέρ της αλλά δεν κατάφερε να πάρει 9. Αντιθέτως ο Γιάννης Λάτσιος τη βαθμολόγησε με 7 και έτσι για το «Christmas Time» συγκέντρωσε 39 βαθμούς.




Ο Φάνης Λαμπρόπουλος με το Feliz Navidad αποσπά μόλις 32 βαθμούς από τους κριτές που δε δείχνουν ενθουσιασμό...


Ο χριστουγεννιάτικος χορευτικός μαραθώνιος ξεκινά και όλοι οι διαγωνιζόμενοι βγαίνουν στη σκηνή για να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσης στους ρυθμούς του swing. Η σειρά αποχώρησης των ζευγαριών από το παρκέ είναι: Φάνης Λαμπρόπουλος, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Μαρία Ηλιάκη, Νίκη Κάρτσωνα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Καρρά. Μετά την αναγκαία ανάσα οι δύο φιναλίστ Χρήστος Σπανός και Μορφούλα Ντώνα συνεχίζουν σε μία μονομαχία που αναδεικνύει σε νικητή τον Χρήστο Σπανό και του χαρίζει 5 επιπλέον βαθμούς και περνά στη δεύτερη θέση της συνολικής κατάταξης με 48.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα