Οι δύσκολες στιγμές της "Fatmagul"

Η «Fatmagul» της ομώνυμης τουρκικής σειράς ή η κατά κόσμο Beren Saat, έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και πριν γνωρίσει αυτή την επιτυχία, έζησε μία τραγωδία!

Έχασε στα είκοσί της περίπου τον έρωτά της σε τροχαίο δυστύχημα. Ο πόνος της ήταν τόσο μεγάλος, που ακόμα και σήμερα, όταν αναφέρεται σ' αυτό το τραγικό γεγονός, δακρύζει. Τον γνώρισε όταν σπούδαζε και ήταν μαζί τρία χρόνια και εκείνος ήταν ο άνθρωπος που την παρότρυνε να γίνει ηθοποιός και να συμμετέχει σ' έναν διαγωνισμό.

«Μια μέρα μου είπε: Γίνεται ένας διαγωνισμός χορού και τραγουδιού. Πάμε να κάνεις μια αίτηση. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα». Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι όταν της ανακοινώθηκε ότι πέρασε στον διαγωνισμό, πριν προλάβει να πάρει τηλέφωνο τον σύντροφό της, ο αδελφός του την ενημέρωσε ότι ήταν νεκρός σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «News». «Ήθελα να τον αγγίξω και να τον δω για τελευταία φορά. Δε με ένοιαζε τι θα αντικρίσω, αρκεί που ήταν εκείνος. Αυτό είναι αγάπη».

Σήμερα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον νέο της σύντροφο αλλά ποτέ δεν έχει βγάλει τον πρώτο της έρωτα από την καρδιά και το μυαλό της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα