Φατμαγκιούλ: Το τέλος της σειράς και ο γάμος

Η ιστορία της Φατμαγκιούλ έχει γίνει γνωστή και μια δημοσιογράφος τής παίρνει συνέντευξη. Το τελευταίο επεισόδιο της «Fatmagül» ξεκινάει έχοντας αναφορές στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, όπου βλέπουμε τη δίκη προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη στη νεαρή κοπέλα. Ανάλογα με το πρόσωπο που καταθέτει, βλέπουμε και επιπλέον σκηνές του πρώτου επεισοδίου που δεν είχαμε παρακολουθήσει. Κάποια στιγμή ο Σελίμ, ο Ερντογάν και ο Κερίμ πιάνονται στα χέρια κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου, ενώ η Φατμαγκιούλ, έγκυος στο παιδί του Κερίμ, δεν αντέχει και σχεδόν χάνει τις αισθήσεις της. Η Εμπέ Νινέ οδηγεί τη Φατμαγκιούλ στην τουαλέτα ώστε να της ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο και να τη συνεφέρει.

-Πότε θα τελειώσει αυτό;, αναρωτιέται μεγαλόφωνα η Φατμαγκιούλ.

-Θα τελειώσει, κάνε υπομονή, της απαντάει η Εμπέ Νινέ και επιστρέφουν ξανά στην αίθουσα του δικαστηρίου. Για την ιστορία, αναφέρουμε πως η Μελτέμ και οι φίλες της έχουν πάρει το μέρος της Φατμαγκιούλ. Μετά την κατάθεση και του Σελίμ, το δικαστήριο παίρνει την απόφαση.

Μουκαντές: Εξαγοράσιμη ποινή 24.000 τουρκικές λίρες.

Μινίρ: 7 χρόνια φυλάκιση.

Ρεσάτ: 7 χρόνια φυλάκιση.

Σελίμ: 18 χρόνια φυλάκιση.

Κερίμ: Aθώος.

Ερντογάν: 21 χρόνια φυλάκιση.

Για πάντα μαζί μέχρι το τέλος

Η Φατμαγκιούλ δεν κρύβει τη χαρά της για την απόφαση του Δικαστηρίου. Βγαίνοντας από την αίθουσα πέφτει στην αγκαλιά της Εμπέ Νινέ, ενώ αγκαλιάζει και τον αδελφό της. Ο Κερίμ αφήνεται ελεύθερος και τρέχει να τη βρει. Οι δυο τους πιάνονται χέρι χέρι. Έξω από το δικαστήριο έχει μαζευτεί πλήθος κόσμου για να στηρίξει τη Φατμαγκιούλ και γιουχάρει τους Ρεσάτ, Μινίρ, Ερντογάν και Σελίμ, οι οποίοι οδηγούνται στη φυλακή. Όταν βγαίνει η Φατμαγκιούλ έξω ο κόσμος χειροκροτεί και ζητωκραυγάζει το όνομα της κοπέλας. «Δεν θα περπατήσεις ποτέ ξανά μόνη», της φωνάζει ρυθμικά ο κόσμος, ενώ η ίδια λέει:

-Όλοι έχουν μία ζωή και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέψει τη ζωή του άλλου. Τις επόμενες μέρες η Φατμαγκιούλ και ο αδελφός της βρίσκονται στον τάφο των γονιών τους και φεύγοντας, για να βρουν τον Κερίμ, η κοπέλα βλέπει φευγαλέα τον τάφο του Μουσταφά. Οι μήνες έχουν περάσει, η Φατμαγκιούλ βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και μαζί με τον Κερίμ πηγαίνουν βόλτα... Πάντοτε πιασμένοι χέρι χέρι!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα