Παπαδάκης: "Είναι απαράδεκτος ο τρόπος του" Κασιδιάρη

Λίγα λεπτά αφού έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για την αισχρή επίθεση του Η. Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, ο Γιώργος Παπαδάκη μίλησε στους δημοσιογράφους για τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή του.

«Ήταν  μια εκπομπή που από την αρχή είχα την εντύπωση ότι κάτι δε θα πάει καλά γιατί είχαμε το περιστατικό της Παιανίας. Η σύνθεση ήταν γνωστή. Δεν περίμενα όμως μετά τα πρώτα λεπτά της κοινής εμφάνισης του Κ. Παυλόπουλου, της κας Δούρου, της Λιάνας Κανέλλη και του Κασιδιάρη ότι θα εξελιχθεί τόσο άγρια η υπόθεση. Γιατί στις διαφημίσεις ήταν και φιλικό το κλίμα. Δεν υπήρχε ένταση. Προς το τέλος της εκπομπής άναψαν τα αίματα. Υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της Λιάνας και του κυρίου Κασιδιάρη. Άρχισαν σιγά σιγά οι τόνοι να ανεβαίνουν και να δυναμώνει η ένταση τέσσερα λεπτά πριν κλείσει η εκπομπή. Παρεμβαίνει η κυρία Δούρου σε ένα πανδαιμόνιο όμως, μέσα και ο κ. Παυλόπουλος, μέσα κι εγώ και ξαφνικά βλέπω να σηκώνεται όρθιος ο Κασιδιάρης και να εκτοξεύει ένα ποτήρι με νερό, προς την κυρία Δούρου. Εκείνη την ώρα πετάγομαι όρθιος και φωνάζω όχι και εκείνη τη στιγμή βλέπω τον Κασιδιάρη να δίνει δυο, τρεις σφαλιάρες στη Λιάνα Κανέλλη», είπε ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε ότι μετά το επεισόδιο ακολούθησε πανδαιμόνιο με τη Λιάνα Κανέλλη να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση και τον Η. Κασιδιάρη να προσπαθεί να διαφύγει.

Ο ίδιος, μαζί με ανθρώπους από το συνεργείο προσπάθησαν να τον πιάσουν και στην προσπάθεια αυτή, χτυπήθηκαν και οι ίδιοι.

«Θέλω να καταδικάσω τον αντιδημοκρατικό τρόπο αντιπαράθεσης του κ. Κασιδιάρη. Ότι και να του είπαν είναι απαράδεκτος ο τρόπος του», είπε ο παρουσιαστής.

Όσο για τους ισχυρισμούς του κ. Κασιδιάρη ότι αμύνθηκε στην επίθεση της Λιάνας Κανέλλη ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε ότι κάτι τέτοιο δε συνέβη και αυτό φαίνεται και από το video…

Πηγή: video Κομβικό Σημείο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα