Η γυμναστική που θα διώξει τα περιττά κιλά μία και καλή!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλύτερη γυμναστική είναι αυτή με την οποία κολλάς.

Αν θέλεις, όμως, να πετύχεις μεγάλο κάψιμο θερμίδων η celebrity trainer, Kit Rich, είναι φαν ενός μόνο είδους προπόνησης!

Το πιλάτες είναι η Νο1 άσκηση που μπορείς να κάνεις για όλη σου τη ζωή”, είπε πρόσφατα και συνέχισε, “Υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία στο πιλάτες που ό,τι τραυματισμό κι αν έχεις ή σε όποια φάση κι αν βρίσκεσαι στη ζωή σου, όπως για παράδειγμα αν είσαι έγκυος, υπάρχουν επιλογές και για σένα. Με αυτή την έννοια, το πιλάτες είναι ο καλύτερός σου φίλος”.

Η Kit δεν είναι η μόνη που έχει ψύχωση με το πιλάτες. Σταρ του Hollywood, όπως είναι η Μάιλι Σάιρους, η Πινκ, η Έμα Στόουν και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, λατρεύουν το πιλάτες και από την ημέρα που το ανακάλυψαν μένουν πιστές σε αυτό. Το ίδιο ισχύει και για σταρ της εγχώριας showbiz, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Λόγω του ότι το πιλάτες είναι ένα είδος προπόνησης που ταιριάζει στις ανάγκες του καθενός μπορείς να το κάνεις σε ότι φάση κι αν βρίσκεσαι στη ζωή σου. Το αποτέλεσμα δε θα είναι μόνο να νιώσεις πιο συνδεδεμένη με το σώμα σου αλλά ταυτόχρονα θα χάσεις και βάρος σμιλεύοντας τους μύες σου.

“Θα αρχίσεις να στεγνώνεις, να γίνεσαι πιο ευλύγιστη, οι κοιλιακοί σου θα αρχίσουν να διαγράφονται και τα οπίσθιά σου θα ξεκινήσουν την ανοδική πορεία. Τα χέρια σου θα τονωθούν απίστευτα. Γενικότερα τα αποτελέσματα που θα δεις αν το κάνεις τακτικά (τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα) θα είναι μεγάλα”, είπε η Kit.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα