Η Emirates ψάχνει για αεροσυνοδούς. Προλάβετε!

Οι εκπρόσωποι του αεροπορικού κολοσσού Emirates διοργανώνουν ακόμη μια Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει... συναγερμός ανάμεσα σε άνεργους νέους και νέες από όλη την Ελλάδα!
Η εταιρία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μέσω του «κάστινγκ» που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 09.00 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Η Emirates αναζητεί 3.800 αεροσυνοδούς, ενώ υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Μαρτίου πάνω από 180 νέοι και νέες -άνεργοι πτυχιούχοι οι περισσότεροι- είχαν σπεύσει να καταθέσουν τα βιογραφικά τους στους εκπροσώπους της Emirates.
Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι γυναίκες και άντρες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Το τριετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης, ο βασικός μισθός των 1.870 ευρώ, η δωρεάν διαμονή σε σπίτι στο Ντουμπάι με τους λογαριασμούς πληρωμένους, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, οι εκπτώσεις στις μετακινήσεις για το προσωπικό και τους συγγενείς τους, τα πληρωμένα γεύματα σε πολυτελή ξενοδοχεία, τα 400 ευρώ για τα πρώτα έξοδα, ακόμα και χρήματα για την αγορά σίδερου για το «κολλάρισμα» της μπεζ-κόκκινης στολής των Emirates συνθέτουν το πακέτο παροχών.

Οι υποψήφιοι αεροσυνοδοί θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, να είναι απόφοιτοι λυκείου, να μην έχουν εμφανή τατουάζ και να γνωρίζουν άπταιστα αγγλικά, ενώ η γνώση κάθε άλλης γλώσσας μετράει ως «ατού». Επιπλέον θα πρέπει να έχουν ύψος που με ανάταση των χεριών και στις μύτες των ποδιών να ξεπερνάει τα 212 εκατοστά, να έχουν ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, θετική στάση και ικανότητα να προσφέρουν υπηρεσίες σε ένα σύνθετο περιβάλλον, όπως επισημαίνει η εταιρία, στην οποία απασχολούνται πάνω από 12.000 αεροσυνοδοί από όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρίας (www.emirates.com/gr), ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση τους διαδικτυακά (www.emiratesgroupcareers.com). Σημειώνεται ότι στην Ημέρα Καριέρας θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό, φωτογραφίες διαβατηρίου και ολόσωμες, και να είναι κομψά ντυμένοι (υφασμάτινο παντελόνι για τους άνδρες, ταγέρ για τις γυναίκες).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα