Ακατάλληλο το νέο βίντεο κλιπ της Lady Gaga με την Beyonce

Το βίντεο κλιπ που συζηθήκε πολύ από εχθές είναι αυτό με τη Lady Gaga και την Beyonce ! Και εδώ είναι η έκπληξη!

Tο εν λόγω βίντεο δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με το στυλ της Beyonce η οποία μας έχει συνηθίσει να είναι πάντοτε το... καλό κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας.

Βία, γυμνό, λεσβιακά φιλιά, βλασφημίες, μαζικές δολοφονίες και guest star διεθνούς βεληνεκούς είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του διάρκειας εννέα λεπτών clip του τραγουδιού «Telephone», το οποίο κρίθηκε τελικά ακατάλληλο για ανηλίκους.

Το clip, στο οποίο εμφανίζεται και η Μπιγιονσέ, αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια της ιστορίας που διηγήθηκε η Lady GaGa μέσα από το προηγούμενο clip του κομματιού «Paparazzi», στο οποίο την είχαμε δει να δηλητηριάζει τον σύντροφό της.

Η ιστορία του κλιπ διαδραματίζεται μέσα σε χώρο φυλακών, ο οποίος ωστόσο μοιάζει με σαδομαζοχιστικό... παράδεισο, γεμάτο βαριές αλυσίδες, τραβεστί και χειροπέδες. Από αυτό το μέρος η Lady Gaga καταφέρνει να ξεφύγει χάρη στην παρέμβαση της Μπιγιονσέ, η οποία πληρώνει την εγγύηση και πηγαίνει να παραλάβει την πρωταγωνίστρια από τις φυλακές με το ίδιο κίτρινο αμάξι που είδαμε στις ταινίες «Kill Bill». Σε αυτό την υποδέχεται με την ατάκα: «Υπήρξες πολύ κακό κορίτσι. Ενα πολύ-πολύ κακό κορίτσι, Lady Gaga».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η αισθητική, από το χορευτικό μέχρι και τη σκηνή που η Beyonce δηλητηριάζει αυτούς που δεν «πάει», ανήκει στην Lady Gaga.

Πάντως, όπως δήλωσε η Beyonce, για το εν λόγω βίντεοκλιπ, «όλα ήταν ιδέα της Lady Gaga».

Το βίντεο αν και υπήρχαν φήμες ότι θα απαγορευόταν από το MTV, τελικά προβλήθηκε κανονικά πριν λίγες μέρες.

Το νέο video clip της εκκεντρικής Lady Gaga για το ντουέτο της με την Beyonce ''Telephone'' μπορεί να σας σοκάρει, αλλά σίγουρα αξίζει να το δείτε...

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα