Η Στέλλα Μπεζεντάκου έκανε δηλώσεις για το dvd της Τζούλιας!

«Αυτή τη Τζούλια δεν θέλω να την ξέρω. Αυτός ο δρόμος οδηγεί σε ένα άσχημο τέλος. Το κορίτσι είναι αυτοκαταστροφικό. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για την Τζούλια γιατί αυτό είναι κατάντια. Οι παλιές της φίλες που την θαύμαζαν ντρέπονται να μιλήσουν για αυτή», είπε η παλιά της δασκάλα Μαρία Ιωαννίδου, η οποία συγκλονίστηκε από το καυτό βίντεο της πρώην μαθήτριας της.

Η Στέλλα Μπεζεντάκου από την άλλη δήλωσε «Μπορεί να την αρέσει να γυρνάει τσόντες… Οι γονείς βέβαια είναι για να αυτοκτονούν οι άνθρωποι. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί πλέον με την Τζούλια Αλεξανδράτου; Εκτός αν θέλει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό».

«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το βίντεο. Ήταν φοβερή! Και να σου πω κιόλας ότι πήγα να το πάρω και πέτυχα την Τζούλια στην Ομόνοια, η οποία μου είπε ότι ήταν πολύ στενοχωρημένη και ότι ήταν παράνομο», είπε ο Τρύφων Σαμαράς, που όπως όλοι καταλάβαμε το καταδιασκέδασε βλέποντας το βίντεο.

Πετύχαμε ακόμα την φρεσκοχωρισμένη Σάσα Μπάστα, η οποία υποστήριξε ότι η Τζούλια γνώριζε για το βίντεο και μάλιστα αποκάλυψε ότι την είδε σε γνωστό club το προηγούμενο βράδυ να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς και να διασκεδάζει. «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν μου φάνηκε να μην το ήξερε. Αυτό που πρόσεξα ήταν ότι κοιτούσε την κάμερα κατά την διάρκεια της πράξης και από ότι θυμάμαι είχε πει σε συνέντευξη της ότι θα βγάλει μόνη της τέτοιο βίντεο», συμπλήρωσε  η Σάσα Μπάστα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα