Τζούλια Αλεξανδράτου σε video πορνό: Σοκ στη showbiz

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος της showbiz από το καυτό βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου και ο καθένας δίνει την δική του ερμηνεία για την προκλητική κίνηση του μοντέλου.

«Αυτή τη Τζούλια δεν θέλω να την ξέρω. Αυτός ο δρόμος οδηγεί σε ένα άσχημο τέλος. Το κορίτσι είναι αυτοκαταστροφικό. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για την Τζούλια γιατί αυτό είναι κατάντια. Οι παλιές της φίλες που την θαύμαζαν ντρέπονται να μιλήσουν για αυτή», είπε η παλιά της δασκάλα Μαρία Ιωαννίδου, η οποία συγκλονίστηκε από το καυτό βίντεο της πρώην μαθήτριας της.

"Ίσως με βάρεσε η σαμπάνια" λέει χασκογελώντας στο φακό!

Όχι δεν ήταν προσωπική στιγμή αλλά τσόντα που το γνώριζε. Τόσο καιρό μας κορόιδευε για να πουλήσει περισσότερο η ταινία της!

Κορόιδευε εμάς ακόμα και αυτόν τον Κούγια - έρμο δεν θα τον πούμε- που επαναλάμβανε τα περί "προσωπικών στιγμών

Το κοινό της εκπομπής την υποδέχθηκε με ενθουσιασμό ενώ δεν έλειψαν και τα πανό με περιεχόμενο «Τζούλια είσαι η πρώτη».

Η ίδια,  με φωνή που έδειχνε τρακ, ψέλλισε απλώς «πω πω χαμός» και ζήτησε λίγο χρόνο να σκεφτεί αν είναι σε θέση να πει την αλήθεια για όλο το παρασκήνιο του ροζ dvd, που όπως σχολίασε και η παρουσιάστρια απασχόλησε τη δημοσιότητα όσο και τα οικονομικά μέτρα.

Τι να πουμε πλέον!

Φορώντας ροζ φουστανάκι με φραμπαλά και τον ένα ώμο έξω, μακρύ μέχρι εκεί που χρειάζεται για να τονίζει τα γόνατα, ψιλοτάκουνες γόβες, αλλά πάνω απ’ όλα ύφος παραπλανημένου κοριτσιού που πήρε τον κακό δρόμο επειδή δεν το πρόσεξαν οι γονείς του, εμφανίστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Με φωνή που έδειχνε τρακ, το μοντέλο τραγουδίστρια, αφού απάντησε με ένα «πω πω χαμός» στην ενθουσιώδη υποδοχή της στο πλατό, ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί αν είναι σε θέση να πει την όλη την αλήθεια για όλο το παρασκήνιο του ροζ dvd.

Λίγα λεπτά αργότερα παραδέχθηκε ότι ήταν εν γνώσει της το γύρισμα και ότι πληρώθηκε γι αυτό, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αποφάσισε να γυρίσει το πορνό dvd μέσα σε πέντε λεπτά, ειδικά όταν της είπαν από την παραγωγή ότι θα έπαιρνε τα λεφτά μπροστά. Όταν έφτασε η κουβέντα πάντως στο πόσα πήρε, η Τζούλια δεν το αποκάλυψε, λέγοντας απλώς: «ε, δεν με πλήρωσε και το δημόσιο».

Το μοντέλο – τραγουδίστρια εμφανίστηκε ντροπιασμένη από την  όλη εξέλιξη που πήρε η υπόθεσή της, αλλά είναι απορίας άξιο ότι ντράπηκε μετά - όπως είπε- και όχι κατά τη διάρκεια του πορνό,  γιατί είναι συνηθισμένη να κάνει γυμνές φωτογραφίσεις και έτσι δεν την πείραζε που ήταν γυμνή μπροστά σε κόσμο. Βεβαίως δεν εξήγησε πως μπερδεύει μια προκλητική φωτογράφιση με το να κάνεις σεξ on camera για πορνό βίντεο.

Σε ερώτηση της Τατιάνας αν ήταν νηφάλια την ώρα του γυρίσματος απάντησε το μυθικό «ίσως με πείραξε η σαμπάνια»!

Η Τζούλια είπε επίσης ότι είναι μόνη και στερημένη από αγάπη, αλλά αυτό από μόνο του αναιρεί όλα όσα έλεγε τις προηγούμενες ημέρες για τον επικείμενο γάμο της. Άλλο ένα ψέμα λοιπόν. Και καλά, όσα αφορούσαν το dvd. Ντρεπόταν η κοπέλα και ήθελε το χρόνο της για να παραδεχθεί όσα παραδέχθηκε. Το γάμο όμως τι τον μπλέκει στις ίδιες λογικές.

Το μοντέλο, όταν ρωτήθηκε για τις επιλογές του, έβγαλε μεγάλη πίκρα για τον πατέρα της, λέγοντας ότι την αντιμετώπιζε σαν «μηδενικό» και την υποτιμούσε.

Υπονόησε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι από όταν ήταν παιδάκι, και δεν γνώριζε τίποτα για τον κόσμο, οι γονείς της εκμεταλλεύονταν την ομορφιά της για να βγάζουν χρήματα από διαφημίσεις. Με πήγαν στα καλλιστεία, είπε, ενώ εγώ δεν ήθελα να γίνω «Σταρ Ελλάς», και από την ώρα που απορρίφθηκα θεώρησα ένοχο τον πατέρα μου. Από τότε λοιπόν διάλεγα να κάνω τέτοια πράγματα στη ζωή μου για να τους μειώσω κι εγώ και να τους εκδικηθώ. Άρα τώρα που μάλλον ντρέπονται να βγουν οι γονείς από το σπίτι μπορεί να θεωρεί ότι πήρε την εκδίκησή της με το παραπάνω.

Η Τζούλια δεν παρέλειψε να πει πως είναι αυθόρμητη και της αρέσει να προκαλεί και πως όλα όσα έχει κάνει είναι «νεανικές τρέλες»!!!  όσο για το ποιος είναι ο ιδανικός άντρας γι αυτήν: «κάποιος που να μην τον ενδιαφέρει το παρελθόν μου και να με αγαπήσει με τα λάθη μου».

 

 




Τζούλια Αλεξανδράτου σε δεύτερο βίντεο πορνό στο Internet

Η Στέλλα Μπεζεντάκου από την άλλη δήλωσε «Μπορεί να την αρέσει να γυρνάει τσόντες… Οι γονείς βέβαια είναι για να αυτοκτονούν οι άνθρωποι. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί πλέον με την Τζούλια Αλεξανδράτου; Εκτός αν θέλει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό».

«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το βίντεο. Ήταν φοβερή! Και να σου πω κιόλας ότι πήγα να το πάρω και πέτυχα την Τζούλια στην Ομόνοια, η οποία μου είπε ότι ήταν πολύ στενοχωρημένη και ότι ήταν παράνομο», είπε ο Τρύφων Σαμαράς, που όπως όλοι καταλάβαμε το καταδιασκέδασε βλέποντας το βίντεο.

Πετύχαμε ακόμα την φρεσκοχωρισμένη Σάσα Μπάστα, η οποία υποστήριξε ότι η Τζούλια γνώριζε για το βίντεο και μάλιστα αποκάλυψε ότι την είδε σε γνωστό club το προηγούμενο βράδυ να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς και να διασκεδάζει. «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν μου φάνηκε να μην το ήξερε. Αυτό που πρόσεξα ήταν ότι κοιτούσε την κάμερα κατά την διάρκεια της πράξης και από ότι θυμάμαι είχε πει σε συνέντευξη της ότι θα βγάλει μόνη της τέτοιο βίντεο», συμπλήρωσε  η Σάσα Μπάστα.

«Δεν το περίμενα αλλά δεν με χάλασε κιόλας…», δηλώνει για το επίμαχο dvd της πρώην φίλης του, Τζούλιας Αλεξανδράτου, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Star ο Ηλίας Ψινάκης

Ο γνωστός μάνατζερ με το χαρακτηριστικά μπλαζέ ύφος, παραδεχτηκε ότι είδε και αυτός το dvd αλλά όπως φαίνεται τελικά η Τζούλια τον έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο...

Όπως δήλωσε κάνοντας χιούμορ για το dvd με τις «προσωπικές στιγμές» της Τζούλιας, «το είδε όλη η Ελλάδα εγώ δεν θα το έβλεπα».

Πάντως χωρίς να αφήσει περαιτέρω αιχμές είπε για την Τζούλια ότι «αυτό γούσταρε, αυτό έκανε».

Όσον αφορά τώρα αν θα την συμβούλευε ο ίδιος να γυρίσει το dvd εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Όπως είπε για την Τζούλια, «είχαμε προσωπική σχέση, εγώ ότι μπορούσα έκανα…».

Αν τώρα αυτό δεν σας δημιουργεί ερωτήματα για το αν θα άφηνε την Τζούλια να γυρίσει το dvd τότε τι άλλο μπορεί να σημαίνει...

Χαμός στο Facebook με το όνομα Τζούλια Αλεξανδράτου

Τζούλια Αλεξανδράτου, Sirina και MTV: Υπάρχει σχέση;

Τζούλια Αλεξανδράτου: Συνέντευξη μετά το πορνό dvd

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το dvd, ο παρτενέρ και ο ΣΔΟΕ

Δείτε τις δηλώσεις για το καυτό dvd από την Τζούλια Αλεξανδράτου

Το πορνό dvd με την Τζούλια Αλεξανδράτου σε τηλεοπτική διαφήμιση!

Πόσο να συζητηθεί πλέον… Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε πασίγνωστη  με το όνομά της να παίζει παντού στα κανάλια μετά την κυκλοφορία του επίμαχου dvd που μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι πούλησε 100.000 κομμάτια αποφέροντας κέρδη σε παραγωγούς και…  λοιπούς συντελεστές 2.000.000 ευρώ.

η Τζούλια δεν έμεινε σε ένα πορνό dvd αλλά γύρισε και δεύτερο, σα συνέχεια του πρώτου. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα ενσαρκώσει το ρόλο μιας καμαριέρας ενώ ο συμπρωταγωνιστής της αυτή τη φορά, δεν θα είναι επαγγελματίας πορνοστάρ. Θα είναι ένας δικός της άνθρωπος που δεν την αφήνει μόνη της ούτε στην τουαλέτα!!!

Πρόκειται για τον Μένιο Φουρθιώτη, τον μάνατζερ της, το πολυτάλαντο όπως φαίνεται αυτό παιδί…

Η ταινία όμως ως συνέχεια της πρώτης, διαδραματίζεται στο ίδιο σκηνικό και με τα ίδια… κομφόρ! Πάλι χλιδάτο ξενοδοχείο με ένα ζευγάρι, τη Τζούλια και τον Μένιο, να πίνουν άφθονη σαμπάνια… Όχι δε σας γελούν τα μάτια σας… Στο πλάνο φαίνονται μόνο τα ποτήρια από τα οποία πίνουν οι πρωταγωνιστές και όχι τα μπουκάλια της σαμπάνιας… Πληροφορίες θέλουν να τα έκοψε η παραγωγή λόγω χαμηλού budget… Έχουμε και οικονομική κρίση, μην το ξεχνάμε!!!

Με ανεβασμένο κασέ η Τζούλια υπέγραψε νεο χρυσό συμβόλαιο με εταιρία παραγωγής. Η Τζούλια φορώντας ένα άσπρο μπουρνούζι κάνει διατάσεις και προθερμαίνεται για να αρχίσει το γύρισμα. Ο Μένιος φαίνεται να μην έχει άγχος ενώ της χαϊδεύει απαλά το πόδι…

Και ξαφνικά… ακούσαμε μια γνώριμη φωνή! Μην χάσετε τη συνέχεια στο βίντεο!

Τζούλια Αλεξανδράτου, δεύτερο βίντεο και πρόβα νυφικού!

Ποιος ωστόσο γνωρίζει όλη την καριέρα της και τα πρώτα της βήματα στην showbiz;

Γεννημένη το Νοέμβριο του 1985 έκανε τα πρώτα της βήματα σε ηλικία 5 ετών στο πρακτορείο μοντέλων Cristis, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε κάνοντας μαθήματα χορού με δασκάλα την Μαρία Ιωαννίδου.  Όλοι μάλιστα λένε πόσο ντροπαλό κορίτσι ήταν τότε.

Από τα 15 της άρχισε να φαίνεται ότι λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης θα μπορούσε να φτάσει ψηλά. H κορύφωση της καριέρας της στη showbiz ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά με τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία το 2002.

Ωστόσο και ο τίτλος αυτός ήταν μόνο η αρχή, καθώς τέσσερα χρόνια αργότερα, φτάνει στα ημιτελικά των καλλιστείων που έγιναν το 2006 και κερδίζει τους τίτλου Miss Diva και Miss Lux. Πολλοί δήλωσαν τότε ότι αδικήθηκε με τη δεύτερη θέση που πήρε. Άλλοι πάλι μίλησαν πρώτοι για τη συμπεριφορά της και το πόσο θα τις κόστιζε στο μέλλον.

Μετά τον θόρυβο των καλλιστείων συνεχίζουν τα εξώφυλλα, η δημοσιότητα, το τραγούδι και κάπως έτσι έφτασαν και τα  ευτράπελα.

Προφανώς οι τελευταίες εξελίξεις δεν δημιουργήσαν αδικαιολόγητα τις αμφιβολίες για το αν μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί ή όχι. Παρότι οι «προσωπικές της στιγμές» είναι δημόσιες πλέον όλοι περιμένουμε να μαθουμε ποια θα είναι η συνέχεια της άλλοτε ντροπαλής κοπέλας που ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα της και την προσγείωσε κάπως απότομα…

Όσο για το αν πρέπει να την πιστέψουμε σε όσα λέει ή όχι, αυτό θα φανεί στη συνέχεια...

Η Βάνα Μπάρμπα θεωρεί ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι το "θύμα" αυτής της ιστορίας. Ότι η Ελλάδα έχει γίνει μία κλειδαρότρυπα και το γεγονός αυτό την θλίβει!

"Πρέπει κάπως η ιστορία αυτή να σταματήσει και ο κόσμος να την πάρει λίγο αγκαλιά!"Ότι και να έχει κάνει... Άλλοι έχουν κάνει χειρότερα!

Πήραν την ομορφιά της και την εκμεταλλεύτηκαν!"

Καλά τα λέει η κυρία Μπάρμπα! Και ίσως και να είχε και δίκιο αν τα συμβόλαια, ο εύκολος πλουτισμός, οι βίλες της Τζούλιας δεν έδειχναν μάλλον το αντίθετο!

Ίσως και να είχε δίκιο, αν η Τζούλια δεν έλεγε, εκτός κάμερας, ότι αν έκλαιγε θα έδειχνε καλύτερη και να την πίστευε ο κόσμος!

Κρίμα! Γιατί η αλήθεια είναι ότι και εγώ στην αρχή, την ίδια άποψη με την Βάνα Μπάρμπα είχα! Αλλά πώς να πιστέψεις; Σίγουρα ίσως είναι "θύμα" ακόμα μεγαλύτερων απατεώνων, που έστεισαν ολόκληρο παιχνίδι, διαφημιστικό για να ξεπουλήσουν τα dvd της σε μία μέρα μόνο!


«Νιώθαμε ότι το κορίτσι είναι περισσότερο θύμα. Ξαφνικά η άποψή μας αλλάζει και πιστεύουμε ότι είναι ένα μέλος μιας “συμμορίας”, η οποία στήνει μια απάτη σε όλη τη χώρα. Επειδή έγινε ντόρος όταν ο πρώην σύντροφός της την απειλούσε, κάποιοι σκέφτηκαν να βγάλουν ένα ροζ βίντεο με την συμμετοχή της Τζούλιας». Αυτά είπαν οι Ράδιο Αρβύλα μετά την κλίση τους στο Ραδιοτηλεοπτικό.

«Οι λόγοι είναι εμπορικοί και πολύ απλοί», σχολιάζει ο Αντώνης Κανάκης και εξηγεί: «Άλλη η αναμονή του κόσμου για ένα απλό πορνό και άλλη αν έχει βγει χωρίς τη θέλησή σου. Για αυτό και νομίζουμε πλέον ότι δεν χρησιμοποιούν τα media την Τζούλια αλλά η Τζούλια χρησιμοποιεί πλέον τα media.  Γίνεται μια ωραία απάτη που κάποτε θα γυρίσει μπούμερανγκ σε όλους αυτούς».

Μάλιστα, προς επιβεβαίωση των λεγομένων τους, οι «Ράδιο Αρβύλα» έπαιξαν και ένα βίντεο από το TVMakedonia, όπου μιλάει η Τζούλια όταν υποτίθεται ότι οι κάμερες είναι κλειστές. Εκεί εμφανίζεται συνεργάτης της να την προτρέπει να βάλει κάποια στιγμή τα κλάματα, για να γίνει περισσότερο πιστευτή στο τηλεοπτικό κοινό. Δείτε το βίντεο...

 

 

 

Αποκάλυψη – «βόμβα» βγάζει στην φόρα όλο το παρασκήνιο του πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου και την κάνει «ρόμπα»... διαψεύδοντας την!

Ο Νεκτάριος Κιρκόπουλος, το hot μοντέλο που έχει δουλέψει με πολλούς σχεδιαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό αποκαλύπτει στο STAR ότι του είχε γίνει πρόταση το καλοκαίρι να είναι αυτός ο… συμπρωταγωνιστής της Τζούλιας.

Όπως ο ίδιος περιέγραψε: «Ήμουνα για δουλειά στην Κύπρο το καλοκαίρι, συγκεκριμένα τον Ιούλιο, και ήταν και η Τζούλια, οπότε κάναμε παρέα και συζητάγαμε και άλλα πράγματα και μου έγινε η πρόταση. Όχι από την ίδια αλλά από πρόσωπο της παρέας της»!!!

Μάλιστα, ο sexy Έλληνας, που αρνήθηκε τελικά την πρόταση, αποκαλύπτει ότι το ποσό που του προσέφεραν άγγιζε… πενταψήφιο αριθμό χιλιάδων και όταν αυτός αρνήθηκε, η αμοιβή αυξήθηκε.

Απορίας άξιο είναι που δεν το βάζει κάτω η Τζούλια και επιμένει στο «ήταν προσωπικές μου στιγμές», «με εκμεταλλεύτηκαν», κ.λ.π.

Θέλει η Τζούλια να κρυφτεί και... οι μάρτυρες δεν την αφήνουν.

Για να δούμε τι θα πει τώρα αυτή και ο μαϊντανός της, Μένιος…

 

Ποιος είναι ο παρτενέρ της Τζούλιας στο επίμαχο dvd

Σε μυστήριο έχει εξελιχθεί η αναζήτηση του προσώπου που έπαιξε τον ρόλο του παρτενέρ στο βίντεο πορνό της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Αν και όλοι αρχικά πίστευαν ότι πίσω από το πρόσωπο του παρτενέρ κρυβόταν ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας, Χρήστος Ψωμόπουλος, φήμες θέλουν στο επίμαχο βίντεο να παίζει ένα λιγότερο γνώριμο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πρόσωπο-κλειδί που έβγαλε εις πέρας το… δύσκολο έργο των γυρισμάτων είναι ένας διάσημος Γάλλος πορνοστάρ.

Το όνομα αυτού; Ίαν Σκοτ. Είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών και ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του πορνό από το 1998.

Ο επαγγελματίας γάλλος παρτενέρ της Τζούλιας γεννήθηκε το 1972 ενώ λέγεται ότι αναγνωρίστηκε στο βίντεο από το τατουάζ που φέρει στο μπράτσο του και το οποίο φαίνεται και στις επίμαχες σκηνές που πρωταγωνιστεί η Τζούλια...

Παρά τον σάλο που έχει προκαλέσει το βίντεο στον χώρο της showbiz η Τζούλια δηλώνει «απαθέστατη».

«Κοιτάζω μόνο να είμαι καλά. Προσπερνάω τα άσχημα και κοιτάζω μόνο τα καλά», δηλώνει αποκλειστικά σε μας μετά την εμφάνιση της σε sex shop στην Πανόρμου, την ημέρα μάλιστα που κυκλοφόρησε το βίντεο και προκλήθηκε πανικός.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις επόμενες κινήσεις της η Τζούλια απαντά: «Διεκδικώ τον διασυρμό του ονόματος μου. Είναι τραγικό όλο αυτό το πράγμα. Ξέρω ότι πολλοί θέλουν να με εκμεταλλευτούν και να σοκάρουν. Είναι λίγο θλιβερό όλο αυτό».

Η Τζούλια τόνισε για άλλη μια φορά ότι «το θέμα έχει πάρει την νόμιμη οδό» και για αυτό δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω, ενώ μας ενημέρωσε ότι παρόμοιο γεγονός έχει συμβεί και στο παρελθόν, όταν ανέβασαν στο ίντερνετ παρόμοιο βιντεάκι της.

Πάντως, off the record η καλλονή που σόκαρε τον κόσμο δήλωσε «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζούλια ταξίδεψε για Θεσσαλονίκη με σκοπό να εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να δώσει την δική της απάντηση από την πίστα.

"Παραμένω η Τζούλια, το απλό παιδί που όλοι ξέρετε"

Τζούλια Αλεξανδράτου σε καυτό dvd: Όλη η αλήθεια

Τζούλια Αλεξανδράτου: "Διεκδικώ τον διασυρμό του ονόματος μου"

Τζούλια Αλεξανδράτου: Συνέντευξη μετά το πορνό dvd

«Έλεος, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Γιατί δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι;» Με αυτά τα λόγια η Άρτεμις Αλεξανδράτου, σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το dvdσκληρού ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την αδερφή της, Τζούλια αλλά και όλα όσα επακολούθησαν.

Είναι ξεκάθαρο πως η Άρτεμις Αλεξανδράτου, δεν θέλει να εκφράσει την άποψή της, γύρω από όσα συμβαίνουν στην Τζούλια, μιας που όπως λέγεται δεν διατηρούν και την καλύτερη σχέση.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη το ΣΔΟΕ, έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αναζητώντας αποδείξεις για το πορνό dvd, αλλά και γενικότερα για την περιουσιακή της κατάσταση.

Η ίδια επανέλαβε στους «ράμπο» του ΣΔΟΕ πως δεν υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία παραγωγής «Sirina» και πως πρόκειται για προσωπικές κλεμμένες στιγμές.

Στο στόχαστρό τους η βίλα στην Εκάλη, την οποία απέκτησε πρόσφατα το μοντέλο, αξίας 1 εκ. ευρώ!!!

Η πρώτη φορολογική παράβαση πάντως του μοντέλου, ήταν ότι δεν έχει κάνει αλλαγή έδρας επαγγέλματος από τα νότια προάστια στα βόρεια. Εξελίξεις αναμένονται και τις επόμενες ώρες καθώς η Τζούλια εντός δύο εικοσιτετραώρων από την Τετάρτη έπρεπε να πάει στο ΣΔΟΕ με όλα της τα χαρτιά και να καταθέσει.

Τέλος σαν βόμβα έσκασε η είδηση, δια στόματος του μάνατζέρ της Μένιου Φουρθιώτη, ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο έναν επιχειρηματία ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνη. Μάλιστα, ο γάμος θα γίνει στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης σε πολύ στενό κύκλο και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα