Ο Ψινάκης μιλά για Τζούλια, Μανωλίδου, Τατιάνα

«Δικό της είναι ό,τι θέλει το κάνει, το κινηματογραφεί, ό,τι γουστάρει το κάνει…», ήταν ένα από τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη για το πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Ο μάνατζερ μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφαση της παλιάς του φίλης να πρωταγωνιστήσει σε ροζ video. Δήλωσε επίσης πως αν ρωτούσε τη γνώμη του θα της έλεγε να μην το κάνει.

«Εγώ θα της έλεγα να μην το κάνει, αλλά δεν ξέρω πόσα πήρε, γιατί όλα έχουν την τιμή τους… αλλά δεν με ενόχλησε καθόλου που το έκανε», τόνισε ο μάνατζερ, ενώ πρόσθεσε…

«Νομίζω ότι μια χαρά τα διαχειρίζεται και τα σκάνδαλα και τις ταινίες και ό,τι έχει κάνει. Αυτή είναι, αυτό θέλει να κάνει, δικό της είναι και ό,τι γουστάρει το κάνει»

Ο Ηλίας Ψινάκης, όταν γνώρισε την Τζούλια, εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της και την …μαγκιά της.

«Γνώρισα την Τζούλια μέσω κοινών φίλων. Μου άρεσε πολύ σαν γυναίκα… την έβρισκα και ωραίο μαγκάκι. Είναι καλλονή. Δεν είχαμε επαγγελματική σχέση, είχαμε προσωπική σχέση και τη βοηθούσα όσο μπορούσα… σαν γνώμη».

«Ψινάκης : Με την Μανωλίδου μιλάμε στον πληθυντικό»

Πριν από λίγο καιρό ακούσαμε πως ο Ηλίας Ψινάκης πριν καλά καλά γνωρίσει την Ευγενία Μανωλίδου τής άρχισε τα «γαλλικά». Όλα αυτά στη φωτογράφιση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ, με την Ευγενία μιλάνε στον πληθυντικό… «Δεν ξέρω τι τύπος είναι… εμένα μου φάνηκε ευγενέστατη, μιλάμε στον πληθυντικό, μου φάνηκε πολύ συμπαθητική εκ πρώτης όψεως. Αν θα μαλλιοτραβηχτούμε αργότερα, δεν μπορώ να εκτεθώ εκ των προτέρων, γιατί δεν την ξέρω… μπορεί. Αλλά είναι ευγενής απέναντι μου και γενικά…», τόνισε ο Ηλίας Ψινάκης, διαψεύδοντας όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την …εκρηκτική σχέση του με την Ευγενία.

Ψινάκης : «Σε σιχαινόμουνα, μου ήσουν πολύ αντιπαθής»

Ο αποκαλυπτικός μάνατζερ εξομολογήθηκε πως παλαιότερα …σιχαινόταν την κολλητή του τώρα φίλη, Τατιάνα Στεφανίδου. Ο λόγος;

«Σε σιχαινόμουν από το 2004 στην Κωνσταντινούπολη… Μου ήσουνα πάρα πολύ αντιπαθής, γιατί ήσουνα η μόνη που χώθηκες μέσα στην Eurovision, που τα είχα όλα μια χαρά, δεν μίλαγε κανείς και μου πέταξες την Καλπάκη στην Κωνσταντινούπολη και πήγε να μας τα κάνει…. Να την πω τη λέξη; Όχι», δήλωσε ο μάνατζερ, αποκαλύπτοντας πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το 2004 μιλούσαν για τον Σάκη Ρουβά και το τραγούδι της Γιουροβίζιον και η Τατιάνα στην μεσημεριανή της εκπομπή ασχολείτο με την λιμουζίνα του Ψινάκη.

«Μετά, όταν έμαθα ότι σε παντρεύτηκε ο Ευαγγελάτος, έλεγα …μα πως την πήρε αυτή τη σιχαμένη, δεν μπορούσα να το καταλάβω», πρόσθεσε ο μάνατζερ, ενώ αποκάλυψε πως τον τελευταίο χρόνο είναι η εξομολόγος της.

«Από τη στιγμή που τη γνώρισα, την κατάλαβα και τα παίρνω όλα πίσω… τα μαζεύω όλα full. Έχουμε γίνει κολλητοί από πέρυσι που γνωριστήκαμε. Τη ρωτάω για τα προσωπικά μου, της τα λέω όλα…»

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα