Fabulous show: Η μεγάλη επιστροφή της Άννας Βίσση

Fabulous people στο «Fabulous show» της Αννας Βίσση, με πρώτο και καλύτερο τον Νίκο Καρβέλα. Χωρίς όμως την Αννίτα Πάνια στο πλάι του! Ολα τα λεφτά -που λέει και το διαχρονικό σουξέ της- ήταν η απόλυτη super star στην πρεμιέρα της στο «Αθηνών Αρένα» χαρίζοντας στους (επώνυμους) θαυμαστές και φίλους της ένα θέαμα-υπερπαραγωγή. Από νωρίς στο νυχτερινό κέντρο έφταναν τεράστιες ανθοστήλες με αφιερώσεις για εκείνη.

Ομως η εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα -σημειωτέον, μπήκε από την πίσω πόρτα- ήταν αυτή που, όπως ήταν επόμενο, σχολιάστηκε περισσότερο. Οπως πριν από πολύ καιρό πρώτη έγραψε η «Espresso», οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Διακριτικός, όπως πάντα εξάλλου, ο Καρβέλας επέλεξε να καθίσει σε ένα από τα πίσω τραπέζια μαζί με τον κολλητό του Κώστα Δροσόπουλο, την κόρη του δεύτερου Μαριέττα, αλλά και τον αγαπημένο της Σοφίας Καρβέλα Θανάση Πανουργιά. Φυσικά εκεί ήταν και η κόρη της Αννας και του Καρβέλα, η Σοφία - άλλωστε επιμελείται μαζί με την ενδυματολόγο του «Sex and the City» Patricia Field τα κοστούμια της Αννας. Αυτό που σχολιάστηκε επίσης ιδιαίτερα ήταν η απουσία της Αννίτας από το τραπέζι του (εκρηκτικού) Καρβέλα.

Αρκετά πριν από την έναρξη του προγράμματος πήγαν στο «Αθηνών Αρένα» ο Μίνως Κυριακού με τη σύζυγό του Μαρί και απόλαυσαν το πρόγραμμα από τα πρώτα τραπέζια. Η Ελενα Παπαρίζου και ο αγαπημένος της Τόνυ Μαυρίδης μπήκαν στο χώρο επίσης από την πίσω πόρτα και κάθισαν μαζί με το ζεύγος Κυριακού. Σε έναν τεράστιο καναπέ εντοπίσαμε τη Δέσποινα Καμπούρη μαζί με το αμόρε της Βαγγέλη Ταρασιάδη, αλλά και την Ελεονώρα Μελέτη με τον σύντροφό της Γιάννη Ολζιέρσκι. Μάλιστα μαζί τους ήταν η μαμά της παρουσιάστριας.

Η Αννα άλλαζε ρούχα σε αστραπιαίους ρυθμούς, τα ’δωσε όλα στη σκηνή -και στα σόλο της και στα ντουέτο με την Τζώρτζια τωνν Μπλε. Την απόλαυσε και ο Γιάννης Φλωρινιώτης, που έκανε grande entrance με classic κοστούμι και καπελάκι, επιβεβαιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την «Espresso» που πρώτη έγραψε για συνεργασία τους μέσω video wall στο «Faboulous show» της στο «Αθηνών Αρένα». Ο μεγάλος χαμός όμως σημειώθηκε στις τέσσερις και τέταρτο τα ξημερώματα, όταν στη σκηνή βγήκαν η Αννα Βίσση και η Μαριώ σε ένα σούπερ ντουέτο, εισπράττοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που είχε γεμίσει ασφυκτικά το «Αθηνών Αρένα».

Φυσικά η εμφάνιση της ρεμπέτισσα Μαριώς έγινε σε τόσο προχωρημένη ώρα, επειδή -όπως πρώτοι γράψαμε εδώ και πολλούς ήνες- εμφανίζεται και σε μουσική σκηνή, κάτι που σημαίνει ότι αυτό θα γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα