ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΤΥΡΙ
ΥΛΙΚΑ
4 φιλέτα μοσχαρίσια
150 γρ. ροκφόρ
150γρ. βούτυρο
Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Με ένα πιρούνι κομματιάζουμε το ροκφόρ και το βούτυρο και στη συνέχεια σε μπεν-μαρί τα ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα. Αλατο-πιπερώνουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε ή τα τηγανίζουμε. Μόλις είναι έτοιμα, σερβίρουμε και προσθέτουμε από πάνω την κρέμα ροκφόρ. Συνοδεύουμε με πατάτες. Την ίδια κρέμα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και με μπιφτέκια. Καλή επιτυχία…!
Καλή επιτυχία
<< ... Περισσότερες Συνταγές... >>
Η συνταγή είναι της φίλης μας Κατερίνας